Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Ben bu cümlemde kırılacak bir şey görmüyorum. Sadece yazdığınız kadarıyla bana hissettirdiğinizi söyledim size. Kırdıysam özür dilerim lakin s.kt.r git, yat zıbar vb cümleler sevip saydığınız birine söyleyemeyeceğiniz, aksine artık bıktığınız insana kullanacağınız cümleler. Tek taraflı değil. Burdaki yorumlara cevap verirken de eşiniz için kötü sözler seçiyorsunuz. Ne sizin ona saygınız kalmış ne de onun size. Amacım sizi kırmak değil ama benim gördüğüm bu.

Yok estagfurullar zaman ayirip yazmissiniz bir de yanlis anlamayn nolur ruh halim berbat 5 yildir ne kufurler ne kavgalar gordum derler ya ar perdesi yirtildi evliligimin ama toparladm 1 yildir kufurlerine karsiliklsiz kalarak ben sustukca o utandi, ama oyle bir laf ediyor ki artik sabir tasim catliyor birikiyor cunku

Kız var ya bir gün gelicem alıcam elime sopayı ben temizinden bir dayak atıcam kocalarınıza. Zaten yarmagül gibi karıyım, valla elimde kalabilirler bu sinirle. Bana kocam s.git diycek ha nabarım bilmem artık, üçüncü dünya savaşı çıkar herhalde. Allah size sabırlar versin.

Sizi anlıyorum sadece sevilmek ve saygi görmek istiyorsunuz umarım eşiniz bunu anlar :))

Asla anlamayacak tek cirpinisim da bu zaten ama umidimi kestim ben artik benm yanimda boyle konusmasin yeter cunku bu hakaret ben dururken boyle laflari elalme benm yanimda demesi rn buyuk kufur bana beni yok saymak resmen

Kız var ya bir gün gelicem alıcam elime sopayı ben temizinden bir dayak atıcam kocalarınıza. Zaten yarmagül gibi karıyım, valla elimde kalabilirler bu sinirle. Bana kocam s.git diycek ha nabarım bilmem artık, üçüncü dünya savaşı çıkar herhalde. Allah size sabırlar versin.

Benmde cok savas cikti da evden kovilduum cok oldu ama odamdan ilk kez oldu sonra ben gidince de arkamdan herkese kacti diyor

Bende kizardim ama tepkim " ben yapsam ,ben desem ,ben boyle,ben şöyle ,bana demedin ona dedin" gibi birsey olmazdi

Ha.. sen yapsan adamin cokta umrunda olmazdi gibi geldi bana nedense :KK70:

Bende kizardim ama tepkim " ben yapsam ,ben desem ,ben boyle,ben şöyle ,bana demedin ona dedin" gibi birsey olmazdi

Ha.. sen yapsan adamin cokta umrunda olmazdi gibi geldi bana nedense :KK70:

Haklisin aptalca oldu benm bu dedigim planin oykusunu verdim adamin eline simdi yapsam da manasi yok haliyle ama alirim bunun intikamini bende nazarsam , yine de sonucunu ben cekecegim artik kalbimi.katilastirmak istiyorm ona dua ediuorum allahim kalbimi sogut onunkine de merhamet ver diye

Benmde cok savas cikti da evden kovilduum cok oldu ama odamdan ilk kez oldu sonra ben gidince de arkamdan herkese kacti diyor
cok ozur dılerım ama merak ettıgım bırsey var . demıssınız ya evden kovuldum cok oldu dıye ve baska bır uyeye cevabınızda cok sorun yasadık cok hakaret kufur ısıttım son bır yıldır duymamazlıktan gelıyorum dıye neden hala bırlıktesınız ve kısırlasmıs bır evlılıgı neden surdurmeye calısıyosunuz ?

ay sende bi tuhafsın evden kovulmuşun odadan kovulmayı mı dert ediyosun :)
Kocanın huyunu öğrendiysen amann didişme, boşanmıycaksın da belli. Ne halt ederse etsin kızlara ateş gibiler desin kızlar ona bayılıyodu sanki. Sana demeyi versin s.git demesi daha mı iyi. Kocan odunsa bacım standartlardan şaşmamaya çalış yeter bence.

Ya dimi bak bide kendimi sucluyordum az daha oyle bi davraniyor ki inan gorsen sen dr beni suclarsin magdur ben olmama ragmen eski kasar der babam boyle erkeklere dengesiz yahu yeminne beni odamdan kovuyor bide kizlar acikca soruyorum sizce bu azitmaya yer mi ariyor hani bi baska kadin mi araniyor gibi geldi bana yok hisleri belli edemiyorum lar yok hep sikayetcisinler yok sohbet edilmez senle ler, yok hic aldatmamis beni herkes aldatiyormuslar sanki bana minnet duyacagim sey yapior
Siz varken ates gibi memeleri soyle boyle diyen adamin aklindan daha neler geciyodur.
Size oyle dediginde karete kit uçan nazarboncugu hareketiyle o ütüyü kafasina bassaydiniz size bir daha bir sey diyebiliyor muydu bakalim.

cok ozur dılerım ama merak ettıgım bırsey var . demıssınız ya evden kovuldum cok oldu dıye ve baska bır uyeye cevabınızda cok sorun yasadık cok hakaret kufur ısıttım son bır yıldır duymamazlıktan gelıyorum dıye neden hala bırlıktesınız ve kısırlasmıs bır evlılıgı neden surdurmeye calısıyosunuz ?

Mecburum ailem istemiyor ben kimsem yok hemde hic oglum kucuk maddi manevi gucum yok sinirimin sonundayim

Siz varken ates gibi memeleri soyle boyle diyen adamin aklindan daha neler geciyodur.
Size oyle dediginde karete kit uçan nazarboncugu hareketiyle o ütüyü kafasina bassaydiniz size bir daha bir sey diyebiliyor muydu bakalim.

İcimden daha fazlasi geldi inan ama.oglum orda karsimda bunu ona yasatmaya hakkim yok bi hata ettim bu adamin kucagina cocuk verdim o cocugu insan gibi yetistirmek zorundayim yoksa zaten bosamistim ki ilk affetmemin hediyesi oldu oglum bana

Ben ki yıllardır televizyondan beğenilen kişilerin kıskanılmasını saçma bulmuş insanımdır, eşin bana bütün bu düşüncelerimi yedirdi. Senin durumunda olsam bende tepkimi ortaya koyardım. Adam öyle laf arasında " bu dizide ki kadın oyuncu yeni galiba, fena değilmiş güzelce biri " falan diyip geçmemiş ki bildiğin kadınların vücudunu cm cm incelemiş. Yok onun derisi şöyle, yok bunun memesi böyle, yok kadınlara bak ateş gibi. Ateş seni çağırıyor diyip, televizyonu parçalasaydınız iyiymiş.

ay sende bi tuhafsın evden kovulmuşun odadan kovulmayı mı dert ediyosun :)
Kocanın huyunu öğrendiysen amann didişme, boşanmıycaksın da belli. Ne halt ederse etsin kızlara ateş gibiler desin kızlar ona bayılıyodu sanki. Sana demeyi versin s.git demesi daha mı iyi. Kocan odunsa bacım standartlardan şaşmamaya çalış yeter bence.

Ne diyim.ben simdi hakli soze ama napayim kadinim kadin zoruma gidiyor birinde olmasa birinde gidiyor iste oyle bisey olsa ki korksa beni kaybetmekten saskin ordege donse soyle

Ben ki yıllardır televizyondan beğenilen kişilerin kıskanılmasını saçma bulmuş insanımdır, eşin bana bütün bu düşüncelerimi yedirdi. Senin durumunda olsam bende tepkimi ortaya koyardım. Adam öyle laf arasında " bu dizide ki kadın oyuncu yeni galiba, fena değilmiş güzelce biri " falan diyip geçmemiş ki bildiğin kadınların vücudunu cm cm incelemiş. Yok onun derisi şöyle, yok bunun memesi böyle, yok kadınlara bak ateş gibi. Ateş seni çağırıyor diyip, televizyonu parçalasaydınız iyiymiş.

Beni su halimde kahkahayla guldurdun ya allahm seni hep guldursun canm benm yaa ah oglum olmayaydi.odada

Mecburum ailem istemiyor ben kimsem yok hemde hic oglum kucuk maddi manevi gucum yok sinirimin sonundayim
ıste buna zerre ınanmıyorum . hqayatta tek basına olmus olsanız derım kı duygusal boslukta ya da evlılıktekı kotu seyler yuzunden sınırlerı yıpranmıs napıcagını bılmıyor ama cocugu olan bır anne her ne olursa olsun ayakta guclu dımdık durmak zorunda . kotu evlılıklerde cıftlerden herhangıbırının cocuga yetecegını sanmıyorum . soyle kı ; esınız sıze gun yuzu gostermedıkce ( ılgı sevkat sevgı saygı gıbı etmenler yanı ) bı cocuga nasıl yetebılırsınız kı . sonucta her kotu olayda tramva yasıyosunuz ve sınırlerınız yıpranıyo . kaldı kı yasadıgımız ulke de kadın sıgınma evlerı , yardım derneklerı , calısma ımkanları oldukca fazlayken bu soyledıgınız bana tatmın edıcı gelmıyor .
Allah yardımcınız olsun yıne de arkadasım.

ıste buna zerre ınanmıyorum . hqayatta tek basına olmus olsanız derım kı duygusal boslukta ya da evlılıktekı kotu seyler yuzunden sınırlerı yıpranmıs napıcagını bılmıyor ama cocugu olan bır anne her ne olursa olsun ayakta guclu dımdık durmak zorunda . kotu evlılıklerde cıftlerden herhangıbırının cocuga yetecegını sanmıyorum . soyle kı ; esınız sıze gun yuzu gostermedıkce ( ılgı sevkat sevgı saygı gıbı etmenler yanı ) bı cocuga nasıl yetebılırsınız kı . sonucta her kotu olayda tramva yasıyosunuz ve sınırlerınız yıpranıyo . kaldı kı yasadıgımız ulke de kadın sıgınma evlerı , yardım derneklerı , calısma ımkanları oldukca fazlayken bu soyledıgınız bana tatmın edıcı gelmıyor .
Allah yardımcınız olsun yıne de arkadasım.

Canim bak ben meslegini okuz kocasi birakmadigindan yapamayan bir ogretmenim, her turlu hakkimi biliyorum da

1. Tum o devlet kuruluslari bir sureliginedir ve calisanlar mumkun mertebe sizden yararlanir ve dahi akraba tanidik yayarak goze batiyorsaniz muhakkak bosta is var bubda diye etiketlendirilir

2. Burasi tc burda hersey prosedur geregi yapilir isin ozu b.k cukurudur surunursun

3. Cocuk annesi siginma evinde olan bir annedense 4 dairesi olan bir babaya verilir

4.su bu adam pislik bana birini bulastirir sobra kiristiriyor diyip bi yerde mihlattirir burasi tc hanimlar ben kac polisten azar isittim istanbulda kocalarinizi bu noktaya getiriyorsunuz diye koruma vermedi de adliyeyi bekledim ben hafta iclerine kadar haberiniz varRmi

5. Hic unutmam bi polis esimin koluna girmis ve ya bende boyle kari olsa hergin doverim demisti neden mi bosamak ocin arabaya aldi brni adliyeye gitti sonra orda dalga gecti kalem memuru ciktik elimizde listeyle alamadi hirsini olduururm lan seni deyip arabada yumruk salladi bana arabadan attim kendimi oglan icerde kaciriyor tabi arkadaki polsi aracini durdurup oglum kaciriyor dedim durdurdu hoop karakol derken babam geldi bende kizimim agzi burdnu kan icinde sandim dedi benimki de yureklendi ve neler nelrr anlatabildimmi

Ne diyim.ben simdi hakli soze ama napayim kadinim kadin zoruma gidiyor birinde olmasa birinde gidiyor iste oyle bisey olsa ki korksa beni kaybetmekten saskin ordege donse soyle

Bence ona karşı kayıtsız ve soğuk olursan ve kendine çok bakarsan fiziğine giyimine kuşamına filan, kıymete binersin

Ben mi sorunluyum artik kendimden suphelenir oldum bir insanin bu kadar sorunu olur mu diye durmadan bana biliyorum ilerde bosanacaksin benden kurtulacaksin bence sen beni sevmiyorsun deyip duruyor ona gecen kalbimden ne geciyorsa aglayarak soyledim ben boyle yogun duygular yasamiyorum dedi dedim fitratim diyosan kabul ama yok hissedemiyirum diyosan hic durma bosa bakimimizi ustlenmek kosuluyla
Çok üzüldüm durumunuza.Umarım toparlanırsanız.Kaç yıllık evlisiniz,Çocuğunuz kaç Yaşında?babaya düşkün mü?

Yani oyle kanatlarim var ozgur kiz onlar sarkilarda filmlerde basina gelmeyen bilemiyor, bir akrabam mi var yok, bi anne baba o da yok bitkin aama disardan gorenlerin bakimli umirsamaz dik duruslu ve akilli ezilmez bir nazar var icinde bitmis olan nazar bir adim otem deliler hastanesi kizlar oteye gidemem oglum benim tek cennetim varligim hazinem onu da kaybedersem ahiretim de dunyam da cehennem hicbir crnnete degisemeyecek kadar cok seviyorum oglumu ben o yuzden mecburum neyse yarami desmeden devam edeyim cevapmalaya

X