• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yatak odasında yatağımın yanına Beşik arıyorum.

İstanbul da ikamet etmekteyim her türlü beşik teklifinizi bekliyorum.

merhaba bende var. ücretsiz vermeyi düşünüyorum. Tekirdağ Çorlu da beşik. Nakliyesini yapabilirsen al. resmini de yüklerim sana. yerim yok. boş evde duruyor. evi kiraya verirsek koyacak yerim yok.

$images.jpg

resim bu. sadece altta bulunan sepet gibi birşey var. o yok benimkinde. rengi de deseni de aynen böyle.

Teşekkür ederim canım akşam eşime göstereyim haber veririm ben size birde kargosu ne kadar tutar acaba bu ürünün.

canım maalesef kargo yapamıyacağım. çünkü hem çalışıyorum hem iki çocuk annesiyim. paketleme yapacak zamanım yok. Elden alınması daha uygun olur.

canım maalesef kargo yapamıyacağım. çünkü hem çalışıyorum hem iki çocuk annesiyim. paketleme yapacak zamanım yok. Elden alınması daha uygun olur.

Malesef bende gelip alamam veya birisine aldıramam sadece kargo ile alabilirdim olmazsada neyse sağlık olsun.

Anladım. çorlu yakın ya belki gelip alabilirsin diye düşündüm. Kısmet değilmiş. Gönlüne göre bulursun inşaallah

ben çilek bebek beşiğimi satıyorum..beyaz ahşap.. yatagı koruması pikesi dahil hepsi çilek ürünüdür..netten bir bakın begenirsenz bende foto atarım..fiyat içindekilerle isterseniz 100 tl.tek besşik 75 tl olur.kargo size ait.adanadayım ama otobüsede verebilirim.

ben çilek bebek beşiğimi satıyorum..beyaz ahşap.. Yatagı koruması pikesi dahil hepsi çilek ürünüdür..netten bir bakın begenirsenz bende foto atarım..fiyat içindekilerle isterseniz 100 tl.tek besşik 75 tl olur.kargo size ait.adanadayım ama otobüsede verebilirim.

resim atarsanız sevinirim:)

Back