yatak odasinda mobilyalarin yerini degistirmem lazim. yardim.

ogretmenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.566
0
Arkadaslar, yatak odasindaki mobilyalarimin yerini degistirmek istiyorum. ayni odada ama farkli yerlerde.en buyuk 2 parca zaten yatak yatak basligi ve dolap.

ama mobilyalar cok agir ve sanirim pek kaliteli degiller. elimde kalmasin degistirirken, sifirdan sok tak cok cok zor.

nasil yapilir? nasil yaptiniz?

eskiden annem altina battaniye seredi bir ucundan kaldirip surukleyerek gotururdu yerler parke. ama eski mobilyalar ile simdikiler bir degil. eskiler tas gibiydi.simdi bi ceksem sanki ne bileyim civatalari vs oynayacakmis gibi geliyor.

yardiiiimm. degistirmem sart cunku cok bicimsiz duruyorlar. kalorifer borulari yerlkesmelerine engel oldu.

hepsini bütün olarak cekmeniz cok zor
karyola ve gardolapı sökük yerinde tekrar takmak en mantıklısı
söylediğiniz gibi cekmek hem parkeye hemde mobilyaya zarar verir

gercekten biraz zor gorunuyor ama bahar temizligi diye kıyafetleri cıkarttıktan sonra dolabın icinden ayırabildiginiz rafları, parcaları cıkartıp tasıma sansiniz olabilir mi.ben sanırım boyle yapardim aklıma uzgunum baska bisey gelmedi...

bizde değiştirdik geçen sene içini boşaltım..bi sağ alt tarafına bide sol alt tarafına fırça sapı yerleştirdik..tekerlek görevi gördü yani..sonra istediğimiz yere itip altından sopaları aldık..ama dolap baya hırpalandı yerlere bişey olmadıda..

üzerinden baya bi zaman geçmiş ama okuyunca paylaşmadan edemedim. bende bir arkadaşımda görmüştüm, mobilyaların köşelerine patatesi kesip altlarına koydu eşyalar o kadar rahat gitti ki anlatamam, yağ gibi kayıverdi, ne parkeler zarar gördü, nede zorlandı, özellikle bazalı yataklarda çok rahat oluyor, herkese tavsiye ederim,,

X