cakyaz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2013 986 279 4 Ocak 2016 Konu Sahibi cakyaz #1 Merhaba yatak odam için perde ihtiyacım var etekli STOR yaptırmayı düşünüyorum yanlarda tül fon yeterli olur nasıl durur sizce STOR krem rengi olacak fonu hangi renk secmeliyim. Bir de fon perde kullanımında rensoo kullanmak şart midir
Merhaba yatak odam için perde ihtiyacım var etekli STOR yaptırmayı düşünüyorum yanlarda tül fon yeterli olur nasıl durur sizce STOR krem rengi olacak fonu hangi renk secmeliyim. Bir de fon perde kullanımında rensoo kullanmak şart midir
cakyaz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2013 986 279 6 Ocak 2016 Konu Sahibi cakyaz #2 Kızlar fon perde kullanırken renso kullanmak şartmi sadece bagciklada kkullanılır mi
_sekerpare_ Guru Pro Üye 25 Mart 2010 4.011 3.918 49 13 Ocak 2016 Konu Sahibi cakyaz #3 cakyaz .!.: Kızlar fon perde kullanırken renso kullanmak şartmi sadece bagciklada kkullanılır mi Genişletmek için tıkla... Şart değil fonlara takılan toka gibi aksesuarlar var onlarda olabilir.Ama ben fonları salık seviyorum .Hiçbirsey takmıyorum.
cakyaz .!.: Kızlar fon perde kullanırken renso kullanmak şartmi sadece bagciklada kkullanılır mi Genişletmek için tıkla... Şart değil fonlara takılan toka gibi aksesuarlar var onlarda olabilir.Ama ben fonları salık seviyorum .Hiçbirsey takmıyorum.