• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odasına halıflex..

annesininboncugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
100
0
46
İstanbul
kızlar sizce yatak odasına tüylü açık renk halıflex nasıl olur...ben pınar altuğla emre kınayın bir dizisi vardı orda yatak odaları öyledi çok beğenmiştim..yatak odası halıflex olan arkadaşlar temizliği kullanımı nasıl oluyor..bilgi verirseniz çok sevinirim..:42:sevgilerr

Ben kullandım ve hiç tavsiye etmem. Devamlı toz tutuyor (ki bu evin her yeri için geçerli tabi). Benim yatağım ikiz yatak, altını temizlemek için itmek falan gerekiyor. Bu iş halıfleksle son derece zor oluyordu.

hiç kull yatak odası kullanmadım halıflex ama kullanışsız olduğunu duydum. evde de en çok toz olan yerin de yatak odası olduğu düşünülürse zor olur

benim yatakodam , evimizin koridoru ve oturma odamız halıflex , diğer arkadaşların aksine çok rahat diyebilirim , sadece elektrik süpürgesiyle süpür geç , parke falan silme derdide yok , kalitelisini alırsan daha iyi olur çünkü ucuz olanlar , iz yapar sandalyenin ayağından falan , neyse seçmesi sana kalmış tabi ama çok rahat diyebilirim , sonuçta düüüüüüüümdüz , süpür süpür geç bitti , dier türlüde halı süpürceksin bu şekildede , şiddetle tavsiye ederim ;) :)

biz yatak odası değil ama başka bi odada full halıflex kullanmıştık, pek tavsiye etmem :) estetik olarak son derece hoş ama sağlık olarak malzemesi pek kaliteli olmuyor.. ama buna rağmen (tavsiye etmesem de) ilerde kendi evime yaptırmayı da düşünürüm sanırım :D :D

Back
X