Yatak odası ve yemek odası için mobilya modelleri -ARŞİV

Bu coook supermis yaa

aysima25 bu süperr bişi.Bende yatak odamı beyaz istiyorum ve bunu çok beğendim..Markası nedir söyler misin?

aysima25 bu süperr bişi.Bende yatak odamı beyaz istiyorum ve bunu çok beğendim..Markası nedir söyler misin?

canım bunu nette görsellerde aratıp buldum. birinin kendi tasarımıymış.. ben kafamda istediğim odayı oluşturup mobilyacıya yaptırmayı düşünüyorum.. fiyat olarak da hemen hemen aynı oluyor zaten..tavsiye ederim.. :lepi:

walla ne diyim süper bişi bu harika bayıldım resmen :asigim: aysima merakla bekliyorum hangi marka olduğunu veya nereden bulduğunuhihoyyyt

evet canım haklısın mobilyacıya yaptırmak mantıklı.ben pek anlamam ama sence ne kadara yaparlar bunu?

canım dediğim gibi.. model oluşturuyorum kafamda ve yaptırmayı düşünüyorum..sen de çok beğendiysen aynını bulamazsan bile yaptır derim.

ya çok fark olmuyor emin ol.. ben mobilyacıda beğendim bir model ve komple ağaç. çok sağlam..markalı mobilyalardan kat be kat iyi durumda.. fiyatı 3000 kadardı.. bunu da yaptırsan üç aşağı beş yukarı o kadar olur diye düşünüyorum..

Evlilik hazırlığı bölümü değiştiği için bu konuyu arşivlemeye karar verdik.
Artık begendiğiniz mobilya modellerini bu başlık altından kendi kategorisine göre paylaşabilirsiniz
Çeyiz Köşesi - Kadınlar Kulübü Forum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…