Örgü yatak odası takımlarının piyasa fiyatı nedir acaba?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

renklisaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
28
0
hanımlar merhaba. ben bu tığ işlerine çok meraklıyım. vaktim oldukça beğendiğim şeyleri yapıyorum. yaparken çok keyf alıyorum hoşuma gidiyor havlu kenarları falan. en son yatak odası takımı yaptım. 3 etek ( 20 gül) 2 yastığı var. (9 gül) bunları artık satayım diyorum annem çeyizine sakla diyor ama bu yıl harç paramı denkleştiremicem sanırım. nasıl satabilirim nerlere satılır? piyasa fiyatı hakkında da bir bilgim yok. cevaplarsanız sevinrim..

hanımlar merhaba. ben bu tığ işlerine çok meraklıyım. vaktim oldukça beğendiğim şeyleri yapıyorum. yaparken çok keyf alıyorum hoşuma gidiyor havlu kenarları falan. en son yatak odası takımı yaptım. 3 etek ( 20 gül) 2 yastığı var. (9 gül) bunları artık satayım diyorum annem çeyizine sakla diyor ama bu yıl harç paramı denkleştiremicem sanırım. nasıl satabilirim nerlere satılır? piyasa fiyatı hakkında da bir bilgim yok. cevaplarsanız sevinrim..

Bazı çeyizciler dışarda bu tür şeyleri yaptırıp dükkanlarında satıyor, bikaç yere gidip sorabilirsin.
Veya nette de benzer siteler var online çeyiz ürünleri satan siteler veya gittigidiyor vs gibi yerlerde de internet üzerinden satışını yapabilirsin.
Bunun dışında bu siteye de fotoları koy beğenip satın almak isteyen bir üye çıkabilir.

bence sakla samanı gelir zamanı. Ama genede satmak istiyorsan yumak hesabı satıyorlar diye biliyorum yani nekadar ip harcadıysan yumak başı atıyorum 20 tl.gibi bunuda en iyi dışarı iş yapanlar bilir belki burdan sana söylerler ama satış yapan sitelerdende öğrenebilirsin.

X