Normalde hiç biri benım tarzım degil ama içlerinden en cok 4 numara hoşuma gitti. Daha bi şık buldum onuu5ten uzak dur cok iticii
Country veya sadece ceviz seviyorum.Country aldım kendime.Bunlardan da 6 bence
teşekkür ederim 2nize de :) benimde en çok 1,3 ve 6 hoşuma gidiyor ama karar veremedim.
Normalde hiç biri benım tarzım degil ama içlerinden en cok 4 numara hoşuma gitti. Daha bi şık buldum onuu5ten uzak dur cok iticii
Benimde 1 3 veya 4 daha çok hoşuma gitti bence 3 ü de güzel
Güle güle mutlu günlerde kullanırsın inşallah
Kızlar sizce 4 numaranın şifonyeri vestiyer gibi durmuyo mu? antrede duran vestiyerlere benziyo sanki o yüzden vazgeçiyorum hep bu modelden :/
Muhtemelen sağındaki uzun kapaktan dolayı sana öyle geliyor evet bütün olarak çekmece olsa daha iyi olabilirmiş bence ama dolabının altındaki çekmeceler falan kullanışlı geldi bana.senin en çok içine hangisi sindi acaba içine sinen bişey olmalı netice de uzun süre kullanıcağın sürekli değiştirme ihtimalinin olmadığı eşyalar bunlar
evet o sağındaki uzun dolap kısmı vestiyer havası vermiş içime sinmedi o yüzden :/ ben en çok 1, 3 ve 6 yı beğeniyorum 3üde birbirine benziyo zaten o yüzden karar veremedim :)
Bence 6 dan uzak dur 1 de de şifonyerde karşıda ayna yok sanırım makyaj falan yaparım da diyorsan 3 daha mantıklı geldi gözüme bi de dolap içlerine ve boyutlarına yani kullanışlılıklarına dikkat et derim
Tesekkur ederim 1de aynanin yanda olmasi makyajta zorluk cikarabilir bunu dusunmemistim haklisiniz. 6yi neden begenmediniz neresi hosunuza gitmedi ona gore bakayim belki ben dikkat etmemisimdir
Canım benim tarzım değil açıkçası pek, çok daha düz geldi 5 ve 6 o yüzden dedim.içine hangisi siniyorsa öyle yap ama dediğim gibi kullanışlıklarına dikkat et dolap ve şifonyer kısmına aşırı dikkat et.ne güzel heyecanlar bunlar güle güle mutlu huzurla kullanırsınız inşallah
Bayıldım aldığına çok kullanışlı kesinlikle bu canım bence de çok iyi yapmışsın bunu seçerek
Aynen bende bunu çok sevdim daha iyisi sizin olsun çok teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?