• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası seçimimde fikir istiyoruuum :)

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
kızlar martın sonuna doğru düğünüm var anlayacağınız en geç 2 haftaya kadar bir yatak odasında karar kılmam lazım..

çoook araştırdım ama bütün yatak odası takımları birbirine benziyor bense hem şık hem modern hem kullanışlı hem de asil duran bişey istiyorum..

bikaç model arasında kaldım bana fikir verebilirmisiniz :) sizce 1 mi 2 mi 3 mü ve tercihinizin sebebi nedir :)

Eklentiler

• $FO,8741,20,nisan-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-018.webp
    $FO,8741,20,nisan-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-018.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $FO,10036,24,lucca-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-238.webp
    $FO,10036,24,lucca-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-238.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $3_1_15_2.webp
    $3_1_15_2.webp
    28 KB · Görüntüleme: 113
bunlardan başka seçeneğin yok mu? evgör de daha çok çeşit var tabi maddi olarak sınırın ne? bunlar arasında ben 1 dıyorum sebebi ise daha odern çizgilere sahip...zebra perde ile çok uyumlu olabilir.

inan bütün ama bütün mobilya sitelerini baktım artı zaten evlilik hazırlığı içerisinde olduğumuz için sürekli dışardayız mobilyacılarda ya da diğer ev ihtiyaçlarımız için sürekli geziyoruz oralarda da baktım ama çoook içime sinen çok dikkatimi çeken bir şey olmadı maalesef :( :(

Yatak odanız çok büyük, çok ferah, bol güneş alıyorsa 3 numaralı takım güzel fikrimce.

bu arada takımların dolabı haricinde bütün parçalarını alıcam.. dolabı özel olarak yapılacak..

teşekkür ederim fikrin için :) büyük bir ihtimalle ben de onu seçiçem.. :)

her okuyan fikir yazsın lütfen :( :( gerçekten önemli benim için bir rakam bile yazsanız yeterli :)

1 ve 2 numara hoşuma gitti seçicek olsam 1 numarıyı seçerdim en güzeli o bence ,rengi ve modeli çok hoş.

bunların ucude bırbırıne benzıyor..yanı kendılerını tam gosteremıyor yatak odaları..tabı bu benım fıkrım

dolap hariç 3. takımı beğendim.modern ve mobilya renkleri güzel.

Bnece 2...
Diğer modellere nazaran o model daha çok hoşuma gitti.

3. modelin daha koyu ceviz olanı(ikincinin rengi olmalı bence) tabi bu yatağın kendini gösterebilmesi için odanın da büyük olması gerekiyor.

fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim :) dolap hariç 1 numarayı aldık :) ekru-ceviz renginde <3 dolap özel yapılacak <3

kesinlikle 1 numara en şık o bence diğerlerinden kısa sürede sıkılırsın ben beyaz kullanıyorum ve kesınlıkle öneriyorum çok aydınlık çok ferah kesilikle içimi ferahlatıyor bellonanın bı urunu doğtaşta süper ürünler var bence

1 numarayı beğendiğine çok sevindim :) biz de 1 numarayı aldık <3 fiyat olarak 3'ü de hemen hemen aynılar zaten :) bu arada benim yatak odası duvarlarım marshall'ın bambu yeşili.. çok açık değil ama çok tatlı bir renk.. ama evimin diğer bütün odaları çok açık renge boyandı <3

kesinlikle 1 numara en şık o bence diğerlerinden kısa sürede sıkılırsın ben beyaz kullanıyorum ve kesınlıkle öneriyorum çok aydınlık çok ferah kesilikle içimi ferahlatıyor bellonanın bı urunu doğtaşta süper ürünler var bence

kesinlikle 1 numaralı olan yatak odası hem göze hitap ediyor hemde kullanım açısından güzel

Aslında üçünüde pek beğenmedim ama içlerinden biri dersen,bazalı olanı yani 1 numarayı derim.Kullanış açısından daha iyi.Hayırlı olsun şimdiden,mutluluklar..

Back
X