• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odası perde ve tülü

gyirmibes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
179
0
116
41
Bursa
selam... yatak odası perdemi stor alma istiyrum fakat tülüm normal tül arkadaşlar sizce ikisini bir arada takmam zor olurmu???:uhm:

açıkçası stor hiç kullanmadım ama tül ile biraz eğreti durur gibi geldi bana:umursamaz:.tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır bu konuda a.s

ben de yatak odama stor yaptıracağım. Geçen hafta inceledik. Kalın, renkli ve desenli storlardan yaptırmaya karar verdik. Perdeci bunun üzerine tül vermiyoruz dedi. Ben de kırmızı ve siyah tonlarında sipariş verdim.

valla tatlım benm rdecim güneşlik niyetine yaptı storumu ve orada örnek perde tül güneşlik vardı. çk hoş duruordu. bakalım bizde nasıl duracak fotoğrafnı çekince eklerim.

storu mutfagımda yaptırdım ip perde arkasından koyu renk stor hoş durdu ama henuz kullanmaya baslamadım.bence stor çok koyu renk yaptırılmamalı odayı karartıyor.

pek bi sorun olacağını sanmıyorum, ama perdeniz de stor ola daha hoş olabilir.. ama şu dümdüz inenlerden, katlamalılardan değil :) adını bilmiyorum :D

Son düzenleme:
Back
X