Öyle valla alıştılar çok sınırımı bozuyorOturma odasındaki koltuğun yerini değişin ya da misafr gelinxe koltuğu çekili bırakın. Bir kere alışmışlarsa dğer taraftan geçişte müsait değilse söylemeden düzelmesini bekleyemek zor
Ya inan o kadar doluyum ki bu konuda. Eşime soruyorum sen hiç yengelerinin yatak odasına girdin mi diye hayır diyor, ee senin abilerin benim odama neden giriyor. Bir kere eltim kahveye geldi kapıdan girer girmez yatak odama çocuğu yatırmaya girdi, bu ne cürret ya bi sor dimi müsait mi diye. Ölür müsün öldürür müsünYatak odanızın kapısı kapalı dursun.
Gitmeye kalkarlarsa şuan odam müsait değil salondan geçin dersiniz
Koltuğu da kenara çekin geldiklerinde.
Eşşek değillerse bir daha odaya girmeyi denemezler.
Ayrıca sinir oldum yaaa
ne kadar ayıp yani düşünemiyorlar mı.
Öküz gelmiş öküz gidecekler insan olan zaten bunu yapmaz kiKesinlikle tavrını netleştirmen lazım. Ben kimsenin yatak odasına girmiyorsam mecburi bir durum olmadıkça kimse de benim yatak odama öyle yol geçen hanı gibi giremez şahsen . Bunu da kızların dediği gibi koltuğu vs ayarlayıp yatak odanı da kapatarak dene baktın o kapı açılıyor odam müsait değil de yada keşke bi sorsaydınız girebilir miyiz diye söylen yoksa anlamazlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?