• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odasi kime ait ?

normali kız tarafı bulaşık makinesi ve mutfak aletlerini alır bi de yatak odası diye biliyorum canım ama her yörede değişiyor sanırım.memleket ismi vermicem yanlış anlaşılabilir teyzemin gelini sadece çeyizini getirdi yani tüm beyaz eşyaları ve mobilyaları teyzemler aldı.anlaşmanıza bağlı.benim ailemin durumu pek yok babamın bi emeklisi var arkamda 0 borç bırakcam onlara bileziği bile ben alıcam.aklım onlarda kalmasın istiyorum.ama nişanlımın ailesi durumları çok iyi olmasına rağmen kayınvalidem eşyalara karışmıcaz demiş.düğünü yapıcaklar bi de gelinlik alıcaklar bi de düğünde takılacak altınları karşılıcaklar gerisi bie kalıcak malesef.valla özeniyorum böyle borçsuz evlenen çiftlere.napalım mutlu olalım da 1 sene dışarı çıkmayız biz de:)

bende çok özeniyorum valla bizdekii şanss 1 igne götürmeyen çok arkadasım oldu ama bizdemii saflık varr ne bilmiorumm kii :D

bizdeki saflık değil mantıklı hareket etmek...bnm halamın gelini de iğne getirmedı bir de üstüne üstlük halamın eşyalarının üstüne yattı diyebilirm...ama herkes kınadı bliyor musnn 28 yaşnda kız bir iğnesi olmaz mı diye..Allah göstermesın hiçkimseyi arkamdan konuşturtmak istemem...

insan kendisi çaba harcayarak kurmayınca evi kıymeti bilinmiyor.. bir kavgada ya da tartışmada küsüyor gidiyor fln ama bn düşünüyorum bırakıp da gidemem ya mesela evimizn her köşesinden kendi emeğimiz var bir yuva maddi anlamda kolay kurulmuyor ...kendi çabasıyla kuranlar da çk mantıklı hareket edıyor bence ve kıymetı dha çk biliniyor...erkek tarafı alsa herşeyi blki bheğendiğinz şylerı alamıycaksınz tam anlamıyla kullanırken bile diyceksnz ben olsaydm şunu terch ederdım fln filan..çok kişi yaşıyor bunu görüyoruz.... az olsn öz olsn kendimiz karar verip seçelim hangi eşyalrla aynı evde yaşayacağımıza... 2 olacağına 1 olsn :) ama gözümüzde bir kıymeti olsn....

Back
X