• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası için nasıl sizce?

Alishia

bekliyorum meleğim...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2007
7.258
41
158
Antalya
Yatak odasında dolap koymak için düşündüğümüz duvar ın eni 2.10 cnm yaklaşık olarak. Yani ne yazık ki hazır yatak odası takımlarının hiçbiri sığmıyor. mafoldumbenBüyük ihtimalle kendimiz özel olarak yaptıracağız. Ama geçenlerde bir mobilya mağazasında bu modeli gördüm. Sadece sihay camlı olan kısmı 2m civarındaymış dolabın o kısmını ayırıp verebiliyrlarmış. Görünüşü de hoşuma gitti sizce nasıl? Ya da hazır mı yaptırmalıyım?
Bir de oturma odası için kırmızı bir oturma grubu beğendim. Çok sade diyenlerini olabilir belki, mümkün olduğunca sadelikten yanayım o yüzden hoşuma gitti, en çok da rengi zemuszemus
Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim kızlar!!!kaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $Fotoğraf0217.webp
    $Fotoğraf0217.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 93
  • $Fotoğraf0215.webp
    $Fotoğraf0215.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 101
Bu arada yatak bazalı. Ayrıca bu modeli Rapsodi'de gördüm kalitesi nasıldır sizce? Annem sanki pek beğenmedi gibi bilmiyorumkismile
Mesaj sayım yeterli olmadığı için büyük resim ekleyemiyorum ne yazık ki

yatak odası hoş görünüyo tabi kalitesini bilemem rapsodi kullanan tanığım yok.koltuklar gayet güzel ,konforlu bence önemli olan gönlüne sinmesi ..ama belki koltuğun renginden zamanla bıkabilirsin ,daha klasik renkler daha çok kullanılıyo.ama ben sıkılınca 3-4 yıl sora değişirim dersen süperler.

yatak odası hoş görünüyo tabi kalitesini bilemem rapsodi kullanan tanığım yok.koltuklar gayet güzel ,konforlu bence önemli olan gönlüne sinmesi ..ama belki koltuğun renginden zamanla bıkabilirsin ,daha klasik renkler daha çok kullanılıyo.ama ben sıkılınca 3-4 yıl sora değişirim dersen süperler.

Sıkılır mıyım bilmiyorum hep hayalimde kırmızı koltuk takımı vardı kaydirigubbakcemile2
Daha vaktim var aslında gezip bakmak için, ama bunları da beğenmişken fikir almak istedim.
Teşekkürler yorumların için.kaydirigubbakcemile5

cnm ben ikisini de begendim ama rapsodinin mobilya kalitesinden emin diiliim guzelim ya bildigim kadariyla ic malzemesi sunta..O yuzden ben ordan almayi dusunmemistim..Ama model olarak gayet guzel cnm..

dolabı da koltukları da beğendım ben koltuklar sade ama rengı yeterı kadar iddialı zaten çok hoş duruyo. sadece o dolaba eşyaların nasıl sığacak onu bilmiyorum sonuçta iki kişinin eşyaları var. benim babam mobilyacı bizim evdeki tüm dolapları o yaptı. bence bulunduğun şehirde iyi bi dekarasyoncuya yaptırmalısın. onlar hem şık hem işlevsel bişey yaparlar . hemde hazır alma fiyatına mal olur. tabı evın kendınınse. ben kiracı olacagım için uğraşmadım.

cnm ben ikisini de begendim ama rapsodinin mobilya kalitesinden emin diiliim guzelim ya bildigim kadariyla ic malzemesi sunta..O yuzden ben ordan almayi dusunmemistim..Ama model olarak gayet guzel cnm..

Teşekkürler cnm. Evet annem de şöyle bir baktı mobilyalara, pek kaliteli durmuyorlar dedi. En azından model olarak aklımda dursun bari:1closedeyes:

dolabı da koltukları da beğendım ben koltuklar sade ama rengı yeterı kadar iddialı zaten çok hoş duruyo. sadece o dolaba eşyaların nasıl sığacak onu bilmiyorum sonuçta iki kişinin eşyaları var. benim babam mobilyacı bizim evdeki tüm dolapları o yaptı. bence bulunduğun şehirde iyi bi dekarasyoncuya yaptırmalısın. onlar hem şık hem işlevsel bişey yaparlar . hemde hazır alma fiyatına mal olur. tabı evın kendınınse. ben kiracı olacagım için uğraşmadım.

Ben de anyı şeyi düşünüyorum nasıl sığacak iki kişinin eşyaları 2m.lik dolaba. Yatak odasına bakıyorum da en rahat o dediğim 2m.lik duvarda rahat olacak gibi geliyor dolap. bilmiyorumkismileEv kendimizin cnm o o yüzden en iyisi bir model beğenip mobilyacıya yaptırmak. Yatak ayrıca bazalı olacak, evde bir de yüklük yaptırmak için yer var, oraya da bir dolap yaptırılacak. Artık fazla eşyaları oraya buraya yığacağız.

canım dolabın boyu iyi olabilir ama modelini ben pek beğenmedim
eğer imkanın varsa nette model araştır ya istediğini bul yada kendin çizmeyi dene daha da güzel olur
koltukların süper bende sade çook severim ve o renkten sıkılmazsın iyi bir kombinasyon yaparsın siyahla süper olur canım

Back
X