Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası için duvar rengi

zhtunca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2007
4
0
86
40
İstanbul
yatak oda takımımın rengi dore ve bayaz.yatak başlığımın arka duvarına farklı bir renk düşünüyorum hangi renk uygun olur acabaaa?

soru cevapsız kalmış, ben de cevapsız kalmamasını umduğum bir soruyla devam edeyim başlığa.
yatak odamın duvarlarını enn açık pembeye boyamak istiyorum. küçük bir çıkıntı var, onu da koyu pembeye boyayıp resimler ve bizim için özel olan şeyleri asmak istiyorum, odak noktası oluşturmak istiyorum nam-ı diğer. fakat enn açık pembe de olsa odayı boğar, bunalırım diye korkuyorum. nette baktım ama pek sinmedi sanki içime. yatak odasının duvarlarını pembe kullanan var mı, varsa memnun mu ve sizce nasıl olur bu fikir?

benim de yatak odam beyaz benim duvarlarım cok acık pembe,pudra gibi..cok memnunum.hem odayı şirin gösteriyor,hem aydınlık.birde açık renk olduğu için her renk nevresimle de uyum sağlıyor

merhaba arkadaslar konuya cevap vermek istedim benim yatak odasi takimim beyaz. Yatagin basi gelen duvari fusya/pembe arasi bir renge boyattim ve gercekten cok hos durdu.Diger duvarlarim beyaz ve hafif sim attirdim butun duvarlara. Yatak odam buyuk oldugu icin cok guzel durdu. Ama yatak odasi kucukse fazla koyu pembe bogabilir bunu fark ettim. Umarim yardimci olabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…