Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşım yanlış anlama ama desen olarak pek yatak odasına uygun gibime gelmedi,ha eğerki mecbur bunlardan birini seçmen gerekirse ortadaki derim, nacizane tavsiyem geometrik desenli halılar iç karartmıyor şimdiden hayırlı olsun
Bence de pek yatak odasına uygun değil gibi:26:
Shaggy halı daha çok seviyorum ben yatak odasında.
Desenler de göz yormayacak şekilde sade olsun.
Ben 3ü beğendim bu arada birazcık
yorumlarınız için teşekkür ederim, shaggy kullanıyorum şu anda shaggyden sıkıldığım için farklı bir şey olsun istedim, bulunduğum ilde halıları eve getirip deneyebiliyorsun üçünü de serdirdim 3. çok tatlı durdu henüz almadım tşk.tekrar
canım shaggy oolup olmaması senin kararın tamamen. ben de shaggy sevmeyenlerdenim. temizlik takıntılı oldugum için yaz kış ince halı kullanıyorum her yerde.
ama halının perdenin renginde olması şık durur genelde, dekorasyon fikirlerini de böyle verirler hep.
iki aksesuar benzer olur yani.
eğer perden kırık beyazsa sen de kırık beyaz rengi üstüne hafif çık çiçekleri olan bi halı deneyebilirsin bence. yatak odasında çiçek severim şahsen
evet shaggy halını temizliği zor diyolar şu an bi arkadaşım kullanıyor hep arlarına kir toz giriyormuş nerden aldım bu halıyı deyip durur ilkisi kahve tonları mobilyanda vegeymiş insanın içini boğarr hep kahve hep kahve araya renk katması için bence 3 numaralı halı