• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odası halı seçimi yardım lütfennnnnn

losefar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
1.700
2.311
158
Kayseri
$kaşmir 2.webp$kaşmir havaii.webp$royal.webp

Arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var, çok değil yorum 1.2 ve 3 hangisi olur? yatak odam venge(koyu kahve) rengi perde kırık beyaz

arkadaşım yanlış anlama ama desen olarak pek yatak odasına uygun gibime gelmedi,ha eğerki mecbur bunlardan birini seçmen gerekirse ortadaki derim, nacizane tavsiyem geometrik desenli halılar iç karartmıyor şimdiden hayırlı olsun

Bunlar yatak odasına uyan halılar değil. Fakat bir veya iki olabilir.

Bence de pek yatak odasına uygun değil gibi:26:
Shaggy halı daha çok seviyorum ben yatak odasında.
Desenler de göz yormayacak şekilde sade olsun.
Ben 3ü beğendim bu arada birazcık:6:

yorumlarınız için teşekkür ederim, shaggy kullanıyorum şu anda shaggyden sıkıldığım için farklı bir şey olsun istedim, bulunduğum ilde halıları eve getirip deneyebiliyorsun üçünü de serdirdim 3. çok tatlı durdu henüz almadım tşk.tekrar

canım shaggy oolup olmaması senin kararın tamamen. ben de shaggy sevmeyenlerdenim. temizlik takıntılı oldugum için yaz kış ince halı kullanıyorum her yerde.
ama halının perdenin renginde olması şık durur genelde, dekorasyon fikirlerini de böyle verirler hep.
iki aksesuar benzer olur yani.
eğer perden kırık beyazsa sen de kırık beyaz rengi üstüne hafif çık çiçekleri olan bi halı deneyebilirsin bence. yatak odasında çiçek severim şahsen :D

evet shaggy halını temizliği zor diyolar şu an bi arkadaşım kullanıyor hep arlarına kir toz giriyormuş nerden aldım bu halıyı deyip durur :1: ilkisi kahve tonları mobilyanda vegeymiş insanın içini boğarr hep kahve hep kahve araya renk katması için bence 3 numaralı halı :40:

Back
X