• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odasi Hali önerisine İhtiyacim Var...

esra222

Ben O' na Resmen AşıĞım..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
845
46
123
İstanbul
Yatak odasi icin hali alacagim.Fakat cok kararsiz kaldim o ladar cok model inceledim ki sonunda farkli tarzlardan ve fikirlerden oneri almam gerektigi kanisina vardim.

Renk olarak beyaz, krem ve kahvenin cok acik tonlari olabilir.

Su an kullandiginiz ya da begenip onerebileceginiz hali modellerine ihtiyacim var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yatak odasi icin hali alacagim.Fakat cok kararsiz kaldim o ladar cok model inceledim ki sonunda farkli tarzlardan ve fikirlerden oneri almam gerektigi kanisina vardim.

Renk olarak beyaz, krem ve kahvenin cok acik tonlari olabilir.

Su an kullandiginiz ya da begenip onerebileceginiz hali modellerine ihtiyacim var.

bence yatak odanızda tüylü halı kullanmalısınız odaya sempatiklik katıyor ve göz de yormaması lazım yatak odasındaki halının. O yuzden desenlı degıl de shagy halıları önerıyorum. ayrıca halıyı nasıl yerlestırecegınıze karar verdınız mı? genelde 3 parca kullanılıyor ama ben kocaman bır tek parca aldım ıkeadan. eger 3 parca da ıstersenız yıne ıkeadan, yatak odasına uyabılen düz renk (bej krem kahve renklerınde) tüylü halıları bulabılırsınız tavsıye ederımm

$istikbal-Carmen-4-Kapili-Yatak-O_688_3.webp$Mondi Kalyon Yatak Odasý Tk. (Sürgü Kapýlý-Baþlýklý) (3)_T4Z.webp$YNBPlfIS.webp.

Burdaki bayanlardan yardim alamayinca onceki gun aldim halimi canim merinostan. Bircok magaza ve marka inceledim.gittigim yerlerde tum saticilar shagy yerine su yeni cikan ince kabartmali halilarin daha kullanisli oldugunu soylediler.kullanan bir kac arkadasima da sordum duzen ve simetri takintin varsa rahatsiz eder dediler cidden oyle cok yatisiyor tuyleri surekli gozum takiliyor.

Onerin icin cok tesekkur ederim.
Benim halim venus serisinden.Normal resmlerdeki gibi yerlestirmeyi dusunuyorum.ikeanin halilarina daha once bakmistm hepsi polipropilen dedigimiz naylon dokuluydu cok hosuma gitmedi malesef :)

Burdaki bayanlardan yardim alamayinca onceki gun aldim halimi canim merinostan. Bircok magaza ve marka inceledim.gittigim yerlerde tum saticilar shagy yerine su yeni cikan ince kabartmali halilarin daha kullanisli oldugunu soylediler.kullanan bir kac arkadasima da sordum duzen ve simetri takintin varsa rahatsiz eder dediler cidden oyle cok yatisiyor tuyleri surekli gozum takiliyor.

Onerin icin cok tesekkur ederim.
Benim halim venus serisinden.Normal resmlerdeki gibi yerlestirmeyi dusunuyorum.ikeanin halilarina daha once bakmistm hepsi polipropilen dedigimiz naylon dokuluydu cok hosuma gitmedi malesef :)

Hayirli olsun o zaman gule gule kullan insallah ben shagyden pisman olmam :))

Insalah olmazsin canim.bir hevesle aliniyor sonra pisman olunuyor diyolar ama insallah olmazsin canim.:)

Almissiniz coktan ama fotograf eklerseniz daha cok yorum gelir aklinizda bulunsun. Yatak odanizin modelini bilmeden hali yorumu yapmak zor olur zira.
Güle güle kullanin. :3:

Henüz evli değilim o yüzden yatak odası için fotoğraf yükleyemiyorum. Ancak aşağıdaki modeli tercih ettim. Merinos Love story serisi. Yere serildiğinde bazı yerlerin açıklaşıp koyulaşması ve diğer taraftan bakıldığından halının neredeyse bembeyaz görünmesi çok hoşuma gitti.Hem hafif hem de temizliği çok basit bir halıya benziyor. Hem de internette belirtilen fiyatından çok daha uygun bi fiyata aldım.

$merinos halý love story_ (2).webp

Arkadaslar ben uzun zamandir shaggy hali kullaniyorum fakat icerisine ne düsrse kayboluyor. Benim halim kar beyaz oldugu halde hic birsey bulamiyorum. Misal gecen yazin odama ari girmis. Simsiyah ve tüylü sisman bir ari oldugu halde ben onu halinin uzun tüylerinden göremedim ve üzerine bastim. Sonuc: ari soktu ve birhafta ayagimin üstüne basamadim. Bunun gibi baska seylerde oluyor. Mesela ignem düsüyor ve bulamiyorum. Nezaman ayagima batti ozaman buluyorum hehehe.

Ben Shaggy halinin görüntüsünü begenerek kullansamda birdaha almam ve kimseyede tavsiye etmem. Zararsiz görünüyor ama sagliga zararli bir hali :33::32::30:

Hee birde eklemek istedigim birsey daha var. Shaggy halinin iki cesidi var. Ipleri serit gibi enli olanlar hemen yapisiyor ve cirkin bir görüntü olusuyor. Ipleri incecik olanlar hep güzel görünüyor ve temizligide coook kolay oluyor. Yani ben hic birsey yapmiyorum ama hala kar beyaz duruyor. Benim gibi beyaz sever pasaklilar icin ideal :46:

Back
X