• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamm

Kızlar benimde favorim beyaz yatak odası takımları. Sizden ricam bu takımların fiyatlarınıda yazarmısınız. Yani kaç dediler siz kaça aldınız falan :)

Ben Kelebek mobilya'nın beyaz yatak odası takımını geçen ay sordum, 10 ay vadeli olarak 4600 TL fiyat vermişlerdi. Çok bayıldım takıma, bir arkadaş resimlerini koymuş üst kısımlarda... Harika bir takım bence...

hımmm. 4.600 CADIARZU

Ben mayıs ayında ızmir deki mobilya fuarında sormuştum beyaz bir yatak odası takımı. Çok şıktı. Beyaz ve açık kahve tonları kullanılmış ama ağırlık beyaz. Ben 6-7 bin fiyat söylerler dermiştim ama, nakit olursa 3.500 civarına veriyorlarmış. Üreticileri kendileri oldukları için gardorap ve şifonyerde isteğiniz değişikliğide yapıyorlar.(ben ekstradan raylı raf ve askılıklar istiyorum, ayrıca şifonyerde bölmeli çekmeceler) Çookkk kaliteli bir takımdı. Ağacı falan çok iidi. Ama öncelikle rengi süper, insanın içi açılıyor. Valla siyah, koyu kahve takımlar baydı artık.

HACOPOLİ çok hoş takımlar çok beğendim Alllah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım...

Back
X