Yatak Odası Dekorasyonu yatak odamm

hacopoli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
708
7
118
38
İstanbul
yatak odam...

Eklentiler

• $Fotoğraf0145.webp
    $Fotoğraf0145.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $Fotoğraf0146.webp
    $Fotoğraf0146.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 80
çok güzell beyaz severimm
başlığınıda bazanın dersinide beyaz deri kaplatabilirsiniz.
daha ferahh olabilir..

canım iyi günlerde kullan.KK hanımları bu modeli rengi vs,pek sevdi heral herkezde benzeri oldu..sağlıkla kullana.s.

çok güzell beyaz severimm
başlığınıda bazanın dersinide beyaz deri kaplatabilirsiniz.
daha ferahh olabilir..

Çok teşekkürler arkadaşlar inş. huzurlu geçer herşey. bende beyaz başlık mı siyahmı kararsız kaldım. sonra nişanlım dediki bunu kullanalım. çok içimiz kararırsa beyazla değişiriz bakalım artık kullandıkça anlayacağız

güle güle kullan canım
benim gibi bu yıl herkez siyah beyaz hastası galiba herkesin tercihi bu yönde cok sık duruyor yemek odanlada takım a.s.

Çok şık canım güle güle kullanın İnşallah. Nerden aldınız öğrenebilirmiyim. Bende beyaz yatak odalarına sardım çok hoşuma gidiyor. Bide benim gördüğüm kelebek mobilyada yatağın arkasındaki duvarı siyah beyaz duvar kağıdı yapmışlardı resmen aşık oldum takıma ve uyuma. Aklında olsun. Arkadaşlar beyaz başlık önermişler bende aynını düşünüyorum ama siyahda çok güzel siz dediğin gibi sıkılınca değiştirirsiniz daha iyi.

Başlığı beyaz olursa daha kullanışlı olur cnm,siyah çok toz olur.
Kelebeğin beğendiği takımı kullanıyorum yatak başlığım beyazderi.
ıyi günlerde kullanın inşallah

Ben de takımımın resimlerini eklemeye çalışayım.Aniden çekmiştim ortalık dağınık aynada el izleri vs idare edin :)
Birde takım yatak odasına sığmadığı için oturma odasına koyduk,duvarlar turuncu koltuklarıma göre yeni boyanmıştı tekrar boyatmadık.Kelebeğin katoluğundada duvarlar yeliş olunca içimiz rahatladı.Ancak kelebeğin dediği gibi yatak başlığının olduğu duvara siyah beyaz duvar kağıdı çok yakışır

yodas1.jpg
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
.imageshack.us/img1[/IMG]MG

Son düzenleme:
Başlığı beyaz olursa daha kullanışlı olur cnm,siyah çok toz olur.
Kelebeğin beğendiği takımı kullanıyorum yatak başlığım beyazderi.
ıyi günlerde kullanın inşallah

Ben de takımımın resimlerini eklemeye çalışayım.Aniden çekmiştim ortalık dağınık aynada el izleri vs idare edin :)
Birde takım yatak odasına sığmadığı için oturma odasına koyduk,duvarlar turuncu koltuklarıma göre yeni boyanmıştı tekrar boyatmadık.Kelebeğin katoluğundada duvarlar yeliş olunca içimiz rahatladı.Ancak kelebeğin dediği gibi yatak başlığının olduğu duvara siyah beyaz duvar kağıdı çok yakışır

yodas1.jpg
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]
.imageshack.us/img1[/IMG]MG

Canım güle güle kullan. Eklemişsin ben yeni gördüm. Ama yatak başlığın nerdeeee :1shok:
Şekerim başlığı 3 mt. demiştinya, komidinlerle birlikte toplam genişlikden bahsediyorsun dimi? Taktım ben bu takıma. ınşallah gideceğim eve uyar. Bide ben ayna olarak kelebek desenli aynaları varya kelebek mobilyanın, onun siyah üzerine beyaz kelebekli olanını düşünüyorum. Çok istiyorum çoook :gitme:

güle güle kulla gayet hoş ve modern bir takım :):) ama dogrusu o yatagın üzerindeki nevresim takımı da bi harikaaaa yani :D

Kızlar benimde favorim beyaz yatak odası takımları. Sizden ricam bu takımların fiyatlarınıda yazarmısınız. Yani kaç dediler siz kaça aldınız falan :)

Back
X