• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamız için düşündüğüm yatak örtüsü + nevresim + perde ?

acreph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6
0
36
Adana
canlarım merhaba. bayadır üyeyim ilk mesajımı yazmak bu güne kısmetmişşş. :1:

2 ay sonra düğünüm var inşallah :nazar: yatak odamız daha hazır değil ama örtüsü ve perdesi hakkında sanırım fikrim var. sizlere danışmak istedim. uzun zaman önce görmüştüm mağazada çok beğenmiştim ama o zaman daha lazım değil diye almamıştım. şimdi lazım oldu işte ama bu seferde mağazada bulamıyorum. kalmamış :5: internetten buldum ama :8:

perde seti : Ecobella Home Boheme Ekru Perde Seti
yatak örtüsü : Ecobella Home Boheme Ekru Yatak Örtusu
nevresim takımı : Ecobella Home Boheme Ekru Nevresim Takimi

pike takımı yokmuş bu modelin sordum. ama ne dersiniz ben çok beğendim. hem gözümlede görmüştüm bunları ? yardımlarınız için teşekkürler canlarım. yeni fikirlerede açığım ayrıca :1:

canlarım merhaba. bayadır üyeyim ilk mesajımı yazmak bu güne kısmetmişşş. :1:

2 ay sonra düğünüm var inşallah :nazar: yatak odamız daha hazır değil ama örtüsü ve perdesi hakkında sanırım fikrim var. sizlere danışmak istedim. uzun zaman önce görmüştüm mağazada çok beğenmiştim ama o zaman daha lazım değil diye almamıştım. şimdi lazım oldu işte ama bu seferde mağazada bulamıyorum. kalmamış :5: internetten buldum ama :8:

perde seti : Ecobella Home Boheme Ekru Perde Seti
yatak örtüsü : Ecobella Home Boheme Ekru Yatak Örtusu
nevresim takımı : Ecobella Home Boheme Ekru Nevresim Takimi

pike takımı yokmuş bu modelin sordum. ama ne dersiniz ben çok beğendim. hem gözümlede görmüştüm bunları ? yardımlarınız için teşekkürler canlarım. yeni fikirlerede açığım ayrıca :1:

Yatak odası mobilşyalarını ne renk düşünüyorsunuz?

mobilyalrda açık renkli düşünüyorum canım kırık beyaz ağırlıklı. DOĞTAŞ - Carmen Yatak Odası bu olabilir yada DOĞTAŞ - Bianco Yatak Odası bu canım emin değilim :18:

Ben mobilyalar açık renk olacaksa yatak örtüsü yada perdeyi biraz daha canlı renklerde tercih ederdim.Nevresim takımı için sorun yok çünkü en az 10 takım nevresim takımı olur zaten değiştirerek kullanırsınız.Ama yatak örtüsü ve perde konusunda ben canlı bir renk tercih ederdim.

Ben mobilyalar açık renk olacaksa yatak örtüsü yada perdeyi biraz daha canlı renklerde tercih ederdim.Nevresim takımı için sorun yok çünkü en az 10 takım nevresim takımı olur zaten değiştirerek kullanırsınız.Ama yatak örtüsü ve perde konusunda ben canlı bir renk tercih ederdim.

hmm. anladım canım. ben bunları çok beğenmiştim aslında, birazda kendime yandaş arıyorum galiba :30: peki buna ne dersiniz kararsız kaldım şimdi Divi Yatak Örtüsü Ç.K.

bence hepsi güzel ama madem yeni gelin oluyosun ilk paylaştığın gelin yatağı için daha şık olur diğerleri biraz günlük gibi...ben bi kırık beyaz aldım bi de renkli

ayrıca carmen doğal ahşap rengi gövde beyaz kapakları olan tk.yanlış hatırlamıyosam ben de almak istiyodum o takımı biraz pahalı gelmişti bize açık renk örtü o yatak odasında da gayet şık durabileceği gibi her renk mobilyayla kullanılabilir

ayrıca carmen doğal ahşap rengi gövde beyaz kapakları olan tk.yanlış hatırlamıyosam ben de almak istiyodum o takımı biraz pahalı gelmişti bize açık renk örtü o yatak odasında da gayet şık durabileceği gibi her renk mobilyayla kullanılabilir

evet biraz pahalı ama olsun bir kere alınıyor diiiimi amaaa ? :16:

Back
X