Yatak odamın yeni dekorasyonuna bir bakın!

ewet evde bir parça yapışkanlı kağıt vardı, denedim. çerçeveler zor görünüyor.ohaoldumsmile wakit var demişsin canım da, benim için yok:olmaz: hemen olsun bitsin isterim bir iş:hulya: :hulya: walla yarım yamalak kaldıkça bütün şevkim kaçar, bir an önce başlayıp bitirmeliyim.vereliniortak

bu arada nette bir oda gördüm, morlu. benim yapmaya çalıştığım gibi. ve mobilyası da benim mobilyamın rengi. siyahlı falan o.. acaba kaplamayı bende siyah yada koyu kahve mi yapsam?? nasıl durur aceba?? yoksa dediğin gibi beyaz mı?
resmi bulup eklemeye çalışacağım.
fikirlerinizi beklerim.. bu arada tereddütüm zemin parkesi koyu renk+ yatak odası en son oda. biraz karartmış olur muyum?

ya, resim yatak odası dekorasyonları sayfasında ama ekleyemedimkafamçokkarıştı

Tarzım degil çok kalabalık buldum süs eşyaların çok güzel ama hepsini aynı yere koydugun için sanırım birbirinin güzelliklerini örtmüşler.. mutlu günlerde oturun cnm.

çok beğendim ,perde konusunda hemfikirim ,altına biraz parça ile hareketelendirebilir ve uzatabilirsin ,çok hoş olmuş herşey .güle güle kullan odanı :kedi:

güzel olmuş canım da bence o lila perde olmamış çok kısa duruyor. öbür eski olan mavi daha güzel. aşkı memnu da da mor la larcivert ya nihalin odası belki uyar senin de

canim odaya zit bir renk olmasi acisindan yataginin uzerine koyu renkte yastiklar koyman hos olacaktir.
hersey ayni renkte bogmus biraz bence. zit bir renk yaptgiklarini daha cok ortaya cikaracak hem de bi zerafet olusturcaktir bence.

kızlar odayı başladım ya morlamaya:))))kaydirigubbakcemile3 bugün bauhausa gittik. mor bir halı ve küçük yuvarlak paspaslardan aldım:) yarın çekip koyarım. bakalım yorumlarınız ne olacak?
perdeyi düşündük eşimle. anneme ek yaptıracağım altına ve ikiye böldüreceğim.

bu arada yatağın üzerindeki o mor örtü günlük sermek için arkadaşlar, başka beyaz renk krınkıl takımım var. misafir geleceği zaman seriyorum:lepi: o yüzden bu günlük için aldığım örtüye yastık düşündüm önce ama, belki de almam.. belki de siyah iki yastık uydurmaya çalışırım...CADIARZU bakalım...

daha dolaba yapışkan yada stıcker deneyeceğim.. iş çoooookkmafoldumbenhihoyyyt

KIZLAAR, SON MOR HALİ GÖRÜNCE BAKALIM NE DİYECEKSİNİZ???*guclubacismile İLK FIRSATTA EKLEYECEĞİM RESİMLERİ, SEVGİLERa.s.

ARKADAŞLAR ESKİ HALİNİN FOTOLARININ OLDUĞU LİNKLER ÖLMÜŞ.
O FOTOLARDA YENİ BİLG. YOK. BUNLARLA İDARE EDİCEZ ARTIK.
SADECE BEĞENİZE VE ELEŞTİRİLERİNİZE SUNABİLİYORUM.

KOMODİN VE ESKİ GARDROBA YAPIŞKANLI KAĞITLAR UYGULADIM AMA, BİRAZ HAVA KATSIN DİYE, SIKILMIŞTIM TAKIMDAN. ZATEN YENİ BEYAZ OLAN GARDROBU ALDIK EK OLARAK.

BUNLAR ÇOK DA ESKİ OLMASA DA, SON DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ. BUNLARI BULABİLDİM.
DOLABIN DA KAPLANMAMIŞ HALİ YANİ..

Back
X