• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamın dekorasyonu için yardım istiyorum sizlerden..

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
10 aylık evliyim kızlar.yatak odamın mobilyaları karambole geldi istedğim olmadı.çok fazla beğenerek kullanmıyorum açıkçası.odamda küçük.oyüzden neyapsamda o odaya girince içim açılsa.biraz da olsun ferahlatsam.neler yapabilirm fikir verirmisinz.yardımcı olun bana lütfen.buarada kiracıyım oyüzden çok maliyetli şeyler olmasın.teşekkür edertim şimdiden

evimin fotoğraflarının olduğu link;
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/297351-blueangelin-yeni-gelin-evi-hosgeldiniz.html

Canım mobilyalarını değiştirme imkanın yoksa eğer, perde, halı ve yatak örtünü değiştirerek değişik bir hava katabilirsin benceeee

Canım mobilyalarını değiştirme imkanın yoksa eğer, perde, halı ve yatak örtünü değiştirerek değişik bir hava katabilirsin benceeee

o yatak örtüm yok zaten artık canım kaldırdım kullanmıyorum.perdeyi çıkartıcam.halılarıda kaldırım yerine küçük tüylü halıalrdan atıcam.mobilyamı değiştiremem çünkü daha çok yeni

canım bence nasıl yap biliyor musun, madde madde sıralayayım a.s

1- o dediğin tüylü shaggy halıların beyazından al. yere onları bir güzel ser.
2- perdeyi de çıkart. hatta bana sorarsan ince perdeni de çıkartıp dümdüz bir tül al.
3- yatak örtünü de alttaki resimde gördüğün maviden dik ya da diktir. bana sorarsan elinden geliyorsa, makinen de varsa, git kumaşçıya, bu renk bir organze - tül tarzı bir kumaş ve altına da astar al ama saten değil. dik bunları bir güzel birbirine. basit ve güzel bir yatak örtün olsun.
4- daha sonra yine kumaşçıdan - ucuza parça kumaş satan yerlerden de bulabilirsin - gümüş renkli parlak kumaşlar al. onlardan da birkaç güzel kırlent yap örtünün üzerine. ister yuvarlak, ister silindir ister kare.
5- şifonyerin üzerindeki o pembe kutuyu ve komidindeki mavi çanağı kaldır. onların yerine gümüş görünümlü ya da bir kutu ya da biblo tarzı şeyler al. mobilyalarında taşlar olduğu için yakışacaktır.
6- daha sonra duruma ve ihtiyaca göre kalın perde yaptırıp yaptırmayacağına karar verirsin ki bence oda kalabalık olduğu için gerek yok. beyaz tül çok çıplak kalmasın diye belki yatak örtüsünün mavisinden iki yana dar ip perde yaptırırsın, hem görüntü hem renk olsun diye. ama yok biz kalın perdeyi kullanıyoruz geceleri dersen, o zaman yaptır tabii..

bdrmdblbluesrs0838826.jpg

bence böyle hem bütünlük sağlamış olursun hem de renk gelmiş olur, değişik olur.

joeyin önerilerine katılıyorum canım..
ferahlık ve huzur hissetmek istiyorsan acık renkler kullan..
zaten mobilyaların koyu renk.. elinden geldigince perde,y örtüsü ve halılar da açık renkler (beyaz,açıkmavi,açık pembe)kullan.. odanı hem geniş gösterir hemde ferahlık verir..

joey ya harikasın canım gerçekten çok çok sağol.bnm öle dikiş yeteneğim yoktur.ama dediğin renklerde nevresm takmların yatak örtüm vs lerim var hep.onları kullanırım yada basit güzl bir örtü satınalabilrm.o perdeyi pazar günü çıakrtıorum.dedğin gibi daha şık aksesuarlar kullanıcam.halılarıda kaldırcam.tüylü şeylerden atıcam yere.aklımdaki ve seizn verdğinz fikirleri birleştirip haftasonu eşimle bir çalışma yapıcaz ve yeni halini ekliycem bakalım nasıl olcak.çok teşekkür ederim harikasınız..

beğenmene sevindim a.s bu sadece benim olabilir diye düşündüklerimdi, tabii sen yaptıkça şu olur bu olmaz diye daha iyi bilebilirsin... bitince fotoları koymayı unutma yerimseniben

tamam canımcım çok sağol mutlaka ekliycem.ay inşallh düzgün bişiler yapabilirm.şimdiki aklm olsa asla almazdım koyu renk mobilya yatak odama yaa.inallh allhım kısa sürede kendi evimi nasip eder banada düzgün şeyler alabilirm.

joeyin önerilerine katılıyorum canım..
ferahlık ve huzur hissetmek istiyorsan acık renkler kullan..
zaten mobilyaların koyu renk.. elinden geldigince perde,y örtüsü ve halılar da açık renkler (beyaz,açıkmavi,açık pembe)kullan.. odanı hem geniş gösterir hemde ferahlık verir..

teşekkürler canım fikirlerini dikkate alıcam.ilgilendğin için çok sağol:1hug:

canım sen kararını vermişsin ama ben yine de sölemeden edemicem.mobilyalarını yapışkanlı folyoylada kaplayabilirsin.taşlı koyu renk kısımları hariç diğer yerleri açık renk yaparsan çift renkli bi yatak odası takımın olur.

bence bu mobilyalar folyoyla kaplanmak için uygun değil. o kadar para verilip yeni alınmış, orijinali kalsın bence. ayrıca oda küçük, iki renkli bir mobilya, yatak örtüsü bir renk, perdesi derken karman çorman olur.

Back
X