yatak odami sel aldi

manolyammmm

Minik Meleğim Oğluşum ❤
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
1.084
816
43
31
Kvdemle altli ustluyuz yatak odamla onlarin oturma odasi alt ust biz dogalgaz yakiyoruz onlar hem dogalgaz hem keyfiye soba yakiyorlar kis boyu. Gecenin korunde yuzume bise dokuldu korkarak uyandim bi baktim soba bacasina sadece kagit yapistirip boyamislar ben 8 aylik evliyim henuz yatak odamin tamami kapkara zif gibi oldu catifaki deligi kapatmamislar sobayi kaldirinca cok moralim bozuk ellerim patladi 35 haftalik da hamileyim cok egilemiyorum agladigim icin esimde niye abartiyorsun tarzinda konusup canimi sıktı. Cikaramadik tamamini doguma az kaldi diye butun temizligi yapmistim suan yatagim parde tul hali yatak ortusu hersey cok kotu durumda bana akil verin lutfen su durumda napabilirim yerleri felan sildim ama yatak odam ve halim bembeyazdi kafayi yemek uzereyim

Halını halıcıya örtünü de kuru temizlemeye ver. Kullanmıyorsanız baca deligine sıva duvara da boya bitti gitti işte üzülme. ..

Yola dokulen zif gibi koca delikten iceri yagdi butun kurum cikmaz diye korkuyorum

Yola dokulen zif gibi koca delikten iceri yagdi butun kurum cikmaz diye korkuyorum
Çıkar çıkar merak etme üzme kendini dünyalık işler bunlar sen bebişine odaklan güzelce sıvayla kapattır çatıdan da kapattır birde badana yaptır ohh miss :) dua et ki doğumuna denk gelmedi bebişle mi ilgilenecektin yoksa temizlikle mi :)

Duvari boyattim tulden cikti perdelerim malesef cikmadi yataktan da cikmadi sukur ki bebege denk gelmedi haklisin daha zor olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…