kızlar h.sonu bauhaustan bu mor halıyı ve yuvarlak paspası buldum:)) ve hemmen aldım. nasıl gidiyorr çalışmalarım? :lepi: bu arada perde boyunu cuma günü anneme gidip uzattıracağım inşallah. onu da eklerim. baştan söyleyeyim pembe bir çarşaf parçam vardı, onu fırfır gibi büzdürerek diktireceğim. bakalım nasıl duracak??
bu yatak örtüm günlük kızlar, uysun odaya diye aldım. normalde misafir geleceği zaman serdiğim beyaz bir krınkıl takımım var.. hani mora boğulmuş oda diyenler olursa... kaydirigubbakcemile3 yatağın üzerine de siyah kırlentler düşünüyorum. günlük basit..
eski haliyle örtümü de ekliyorum.
yeni halinde bu örtüyü düşünün. ve yeni halinin yorumlarını yapın lütfen.
bu arada dolaba da bişeyler düşünüyorum onu da ekleyeceğim bi fikir verin. netteki mobilya aynı bizim renkten uyar mı acaba siyah kaplama yapsam? yada beyaz önermişti bir arkadaş..
bu da o nette gördüğüm oda, mobilya rengi ve morluğu itibariyle benimkine benzettim.
ben de siyahla kaplamalar yapsam buradaki gibi acaba nasıl durur??
mor yatak odaları için bencede çok güzel bi renke benimde yatak odam mor çok seviyorum ama senin perdelerin mavi galiba burdan öyle duruyo olabilir bir ara imkanın olunca onlarıda değiştirirsen daha gfüzel olur nacizane fikrim
mor yatak odaları için bencede çok güzel bi renke benimde yatak odam mor çok seviyorum ama senin perdelerin mavi galiba burdan öyle duruyo olabilir bir ara imkanın olunca onlarıda değiştirirsen daha gfüzel olur nacizane fikrim
benim duvarımda mor yatak örtüm lambam perdem morrrr duvar stıcer aldım oda mor çiçekler bayıldım mora ama lilaya deil ben halı kullanmadım odam seninkinden buyuk biraz daha siyahta hos durur ama biryerde beyazıda kullanmalısın bogmaması acısından
KIZLAAAR!! ACCAYİP MORLAMAYA DEVAM ETTİM:))))
AMA BENCE ORTAYA ÇIKAN SONUÇ SÜPPER OLUYOR.
EN KISA SÜREDE EKLEYECEĞİM.
GÖRÜŞMEK ÜZERE, YİNE YORUMLARINIZI BEKLERİMa.s.