Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi günlerde kullan inşallah dolap sürgülü sanırım. ben de sürgülü dolap kullanıyorum ve çok memnunum pembe örtü yakışmamış bence, daha canlı ya da koyu bir renk olmalı diye düşünüyorum. pembe çok açık kalmış.
bu hangi marka canım ergul mu bizde orda gormustuk siyahını yemek odası birebir aynı zaten bende beyz cok istıorum ama tayinci oldugumuz için kullanslı olmaz dediler siyah alcam mecbur gule gule kullanınn inşş.bencede ya grili olsun yada morr olsun beyazla mor cok gusel duruoooo zemuszemus murdum de olabilir tacın war mesela cok gusel yatak ortusu
ne demek canım ben hep ole dusunmustum beyaz yatak odası we mor yatak ortusu perde morlu halılarr :)) filann içine nasıl sinerse ole yaprsın..benm hayalde ertelenir artık :)) yada herseye ragmen ole yaparımm bakalımm kaydirigubbakcemile2
benimde yatak odam siyah beyaz ben baska renkler kullanıp siyah ve beyazın uyumunu bozmak ıstemıyorum.yere siyah beyaz bi halı ve siyah beyaz bir duvar kagıdı düşünüyorum bakalım nasip olacak mı
ben pembe düşünmüyorum zaten bunu siteden aldım bu arada arkadaşlar yatak örtümü aldım şehrazat modeli beyaz kenarları fırfırlı ve ortası gümüş küçük pullarlla kaplı birde gümüş rengi perde düşünüyorum olr inşallah