• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odama hangi renk perde yaptırabilirim resim koydum lütfen fikir verin karasızım

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
1398.jpg

dolabım beyaz lake yatağım zaten resimdeki şifonyerimde beyazlı yataktaki gibi abanozları var ne renk perde ve nasıl güzel bişey olsun sitiyorum bir kez yaptırılıyor çünkü kendi evim olduğu için zuun yıllar değiştirmem allah izin verirse
sizce ne renk nasıl model fonlu perde istiyorum perde modeli koyarmısınız

baya bi baktım resim bulamadım.Ama benim fikrim parlak gri yada füme fon. Üzerinde beyaz veya gri renkte pul-payet işlemeli tüllerden de tül kullanman. abanoz renginden yola çıkma bence.

baya bi baktım resim bulamadım.Ama benim fikrim parlak gri yada füme fon. Üzerinde beyaz veya gri renkte pul-payet işlemeli tüllerden de tül kullanman. abanoz renginden yola çıkma bence.

tşk ederim uğraşıp baktığın için. gri yada füme fonu salonuma kullanıcam salonuma salon odası konulu başlıktan bakabilirsin istersen füme yada gri fon salonuma çok iyi gidiyor yatak odamda da istiyorum ama aynı renk olmazki yatak ve salon odası perdeleri fisfisfis

yatak odası bölümüne koyduğun diğer resimlere de baktım cnm..öncelikle çok hoş bir takım beğenmişsin, güzel günlerde kullanırsınız inşaAllah....yatağınızın önündeki kırmızı koltuğu görünce direkt gözüme ; düz kırmızı organze uzun tüller geldi uçuş uçuş :)
fonu; japon stili siyah yaptırırsın, çok hoşş görünüyor o model..
veya fransız danteli siyah fon da kırmızı organze tülün yanında güzelll durur...
mutluluklar :)

cnm benimde salonla yatak odam siyah beyaz:)
salonumda yan kanatları siyah gri desenli yaptırdım tülüm kırık beyaz sade bi tül:)
yatak odamada bitane begendim yatak örtüsünün kumaşından yan kanat diktircem içindeki işlemeisndende tülü varmış:)komple takım olcak büyük ihtimal onu alcam siyah gümüş karışık yatak örtüm..perdemin tülüde beyaz gümüş siyah:)
eger onu almasaydım düz siyah yatak örtüsü ile düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül alcam:)
ip perde luşşanışsz diyorlar cam açılınca birbirine giriyormuş bide perde giib durmuyor ya perde dedigin tiril tiril olmalı :)tavandan yere kdr:)
bence yatak örtünle takım olmuycaksa..düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül al çok yakışır:)

yatak odası bölümüne koyduğun diğer resimlere de baktım cnm..öncelikle çok hoş bir takım beğenmişsin, güzel günlerde kullanırsınız inşaAllah....yatağınızın önündeki kırmızı koltuğu görünce direkt gözüme ; düz kırmızı organze uzun tüller geldi uçuş uçuş :)
fonu; japon stili siyah yaptırırsın, çok hoşş görünüyor o model..
veya fransız danteli siyah fon da kırmızı organze tülün yanında güzelll durur...
mutluluklar :)

canım çekerken çıkmış kırmızı koltuğu almıcam yerim yok malesef :sinifsinif: tşk ederim caNIM beğendiğin için inş. canım çok saol evet fon japon stili siyah olabilir ama kırmızı tül olmaz kırmızın yerine başka renk düşünebilrim ama saolasın canımopuyorumnanaktan

cnm benimde salonla yatak odam siyah beyaz:)
salonumda yan kanatları siyah gri desenli yaptırdım tülüm kırık beyaz sade bi tül:)
yatak odamada bitane begendim yatak örtüsünün kumaşından yan kanat diktircem içindeki işlemeisndende tülü varmış:)komple takım olcak büyük ihtimal onu alcam siyah gümüş karışık yatak örtüm..perdemin tülüde beyaz gümüş siyah:)
eger onu almasaydım düz siyah yatak örtüsü ile düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül alcam:)
ip perde luşşanışsz diyorlar cam açılınca birbirine giriyormuş bide perde giib durmuyor ya perde dedigin tiril tiril olmalı :)tavandan yere kdr:)
bence yatak örtünle takım olmuycaksa..düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül al çok yakışır:)

aynı benim gibi :) salonuma yan kanatları gümüşlü ve siyahlı gümüşlü ip düşündüğüm için yatak odamada olurmu acaba bilmiyorumki ben beyaz- siyah -gümüş renklerine bayılıyorum her yer bu 3 renk oldu nerdeyse zaten:teytey: bende yatak örtümle tüllerim uyumlu olsun istiyorum kanatları yada tülü örtümle aynı olsun istiyorum ama yatak örtümle aynı olmazsa dediğin gibi düz siyah yan kanat ve gümüş beyaz tül olur büyük ihtimal fikirlerin için çok saol a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Fon perde güzel olur.
Bordoya yakın ya da yatağın üzerindeki rengine yakın renkler olabilir
Tül rengini mobilyanın açık renklerine uydurabilirsin(daha ferah görünür) ve üzerinde minik minik fonla aynı renkte çiçekler olabilir.

4516.jpg

böyle bir perde modeli nasıl sizce model ama renk değil renk çok güzel ama salonuma gümüşlü fon perde ve ip perdelerden siyahlı gümüşlü olucağı için yatak odamda da gümüş renkleri malesef olmaz ama model çok hoşuma gitti nasıl ama???

Gri fon kullanıp beyaz tül yapabilirsin.
Hatta siyah beyaz çizgili tül olabilir.
Yada tamamen zıt olabilir. Kırmızı tonlarında perde hoş olur.
Yatak başındali aksesuarları kırmızı aksesuarlarla değiştirirsin.
Birde nacizane öneri. Yatak üstünde sanırım ayna var. Onu kaldır derim. Allah korusun deprem anında falan çok tehlikeli bu tarz şeyler.

Gri fon kullanıp beyaz tül yapabilirsin.
Hatta siyah beyaz çizgili tül olabilir.
Yada tamamen zıt olabilir. Kırmızı tonlarında perde hoş olur.
Yatak başındali aksesuarları kırmızı aksesuarlarla değiştirirsin.
Birde nacizane öneri. Yatak üstünde sanırım ayna var. Onu kaldır derim. Allah korusun deprem anında falan çok tehlikeli bu tarz şeyler.

yok canım yatağın başında o ayna yok almadık onu kırmızyı perde de sevmiyorum gri fonu da salonumda kullanıcam siyah beyaz tül olabilir saol canım

slm bence ip perde çok yakışır.bende yeni yaptırdım yatak odama perde kırmızı stor siyak ve kırmızı ip perdede üstü çok harika duruyo .

slm bence ip perde çok yakışır.bende yeni yaptırdım yatak odama perde kırmızı stor siyak ve kırmızı ip perdede üstü çok harika duruyo .

ip perdeyi salonuma yaptırıcam canım o yüzden yatak odasına karar veremedim model konusunda bir tane model koydum ama kimse fikir vermemiş

Halınıza ve yatak örtünüze de uyması lazım perdelerinizin boshayallersmile

Yatak odası modelinize bakarak bu modelleri uydurabildim.Gerçekten hoş ve klas modeller..

4516.jpg

böyle bir perde modeli nasıl sizce model ama renk değil renk çok güzel ama salonuma gümüşlü fon perde ve ip perdelerden siyahlı gümüşlü olucağı için yatak odamda da gümüş renkleri malesef olmaz ama model çok hoşuma gitti nasıl ama???

Bu modelde fena değil..Üstteki kabartmaları sevmedim ama ben zevk sizin tabiki..

Salonunuzda gümüş perde var ise yatak odanıza siyah ağırlıklı yaptırmanızda fayda var bence...

Peki halınız ve yatak örtünüz ne renk olacak...

mobilyaya bağlı. eğer mobilya siyah yada vengeyse koyuysa koyu fon çok kapatır. benim mobilyam siyah olduğu için. tül ve fonu açık lila tonları tercih ettim çok açtı. herkes çok beğendi. koyu kullansaydım çok kasvetli ve karanlık olacaktı. buna dikkat edin derim ben.

siyah-beyaz kombinasyonları yada lilanın tonları iyi gider gibi resme dikkatli bakınca.

Back
X