• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odama bu halı uyar mı?

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Selamlar,

Yatak oda mobilyalarım şu resimdeki.
Tabi benim evde o kadar muhteşem durmuyor :)

35k79ti.jpg

Yatağın üstünde de şu cibinlikten var
2m7hf85.jpg

Halı olarak şu resimdekini sipariş ettim ama
çok mu beyaz olmuş?

16ga24k.jpg

Perde de almadım daha, onu pembe çiçekli baskılı fon seçerek tamamlasam,
yatağın da arkasındaki duvara benzer desende bir duvar kağıdı kaplasam, oda biraz canlanır mı?

Örneğin:
2eelb7l.jpg

Halılar 3 parça olacak, kenarları püsküllü. Çok mu beyaz kalır sizce?

ben de kararsız kalmıştım zaten .
renklinin kalitesi diğerine göre daha düşük. fiyatı da neredeyse diğerinin yarısı.

bir de beyaz olan ipekli gibi, dokunduğunda yumuşacık geliyor.
renkli olan daha çok salon halısı görünümünde. ama onun da renkleri daha güzel. daha baskın..

off hala kafam karışık. :26:
beyaz olan yatak odası halısı olarak satılıyordu. diğerini toptan kesiyorlar. (yani aslında yolluk olarak satılıyordu)

sizlerden gelen yorumlara göre karar vereceğim artık.

Son düzenleme:
alıntılar yerine kendi odanızı direk koysanız daha kolay olacak fikir vermemiz...bu sebepten kimse pek bir şey dememiş...

Selamlar,

Yatak oda mobilyalarım şu resimdeki.
Tabi benim evde o kadar muhteşem durmuyor :)

35k79ti.jpg

Yatağın üstünde de şu cibinlikten var
2m7hf85.jpg

Halı olarak şu resimdekini sipariş ettim ama
çok mu beyaz olmuş?

16ga24k.jpg

Perde de almadım daha, onu pembe çiçekli baskılı fon seçerek tamamlasam,
yatağın da arkasındaki duvara benzer desende bir duvar kağıdı kaplasam, oda biraz canlanır mı?

Örneğin:
2eelb7l.jpg

Halılar 3 parça olacak, kenarları püsküllü. Çok mu beyaz kalır sizce?

Arkadaşlar merhaba istediğiniz model ve ölçülerde yatak odası,tv ünitesi,kitaplık,masa,taş duvar kaplamarı ve bir çok ürüne çok ucuz fiyata ve 12 ay kredi kartına taksit imkanıyla yararlanabilirsiniz uzman personelimiz evinize ücretsiz keşif ziyareti yaparak size bilgi vermektedirler bu fırsatı kaçırmayın yandaki linke tıklayın tasarım mobilyalar tv üniteleri yatak odaları gardolaplar kitaplıklar

Yatak odası çok kullanılan bir oda degil, misafir girmez etmez o yüzden açık rengide alabilirsin bnce o daha güzel

açık renk de olabilir ama bu gösterdiğiniz halı çok soluk! Sanki makinanın mürekkebi bitmiş de hatalı basım olmuş gibi :1:
başka desenlere de göz atabilirsin :)

açık renk de olabilir ama bu gösterdiğiniz halı çok soluk! Sanki makinanın mürekkebi bitmiş de hatalı basım olmuş gibi :1:
başka desenlere de göz atabilirsin :)

fotoğraflarda öyle duruyor.
pastel tonlarda pembe çiçekleri var.
yarın gündüz gözüyle fotoğraf çekip eklerim, odada duruşu gözüme güzel gözüktü benim..

Halı çok güzel, ama fonunuz çiçekli + duvar kağıdınız da çiçekli olursa çok çok boğar bence. Canlansın derken karmakarışık bi yer halini alabilir. Ama illa çiçekli olsun diyorsanız sadece fonlarınızı çiçekli seçip duvar kağıdı yaptırmayı düşündüğünüz duvarı, baskın olan renge boyatabilirsiniz ya da dediğim gibi baskın renkte ama sadece dokulu bir duvar kağıdı tercih edebilirsiniz.

Halıların 3 parça halinde olması kötü, yama gibi duracaktır. Tek yekpare şeklinde olsa odaya bütünlük katar... Mobilyaların rengi sanırım beyaz lake açık renk olduğu için yerdeki halının koyu renkli olması,mobilyalarını daha belirgin yapacaktır. Koyu renkli halı üzerindeki motifler yerde hareket katacaktır. Perdeleri de mümkün olduğunca halı ya da parke rengine yakın uydurursan süper kombinasyon oluşturursun şekerim :34:

Merhaba canım.eğer yatak odanı yenilemediysen.anladığım kadarıyla sen contrey tarzını seviyorsun. int. contrey tarzı yazıp girersen sana bir çok fikir verir.birde vintage tarzını deneyebilirsin. mesela yatağın başındaki duvarı taşla kaplayıp diğer duvarları taş rengide yapabilirsin tuvalet masasının iki kenarına duvara pembe şapkalı aplik yapabilirsin ikinci resimdeki halı çok güzel.Allah gönlüne göre versin.

Back
X