• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odam:)

gamzedd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
601
629
103
Kızlar bu da benim yatak odam. Fazla abartıdan hoşlanmıyorum o yüzden mümkün olduğunca sade ve şık bulmaya çalıştım ve buldum. Resmini çekemesem de dolabının içinde kendinden özel gizli kasası var ve dolabın içi led ışıklı. Mağazada çektiğim haliyle.Umarım siz de beğenirsiniz..

çok şık hayatım. siz evi aldınız değilmi? esyalar ne zaman yerleşicek>? daha var dimi düğüne? haziran da dimi düğün yanlış hatırlamıyorsam?

çok şık hayatım. siz evi aldınız değilmi? esyalar ne zaman yerleşicek>? daha var dimi düğüne? haziran da dimi düğün yanlış hatırlamıyorsam?

Evet canım aldım evi biz geçen sene falan krediyle. Nişanlım antrenör olduğu için sürekli yarışmalarda ya şehir dışında ya yurt dışında. O yüzden faaliyet takvimine baktık bize en uygun 9 haziran gibi görünüyor. Eşyaları da 1-2 ay önceden yerleştirmeye başlarız ufak ufak. Nişanlımın arkadaşına verdik evi kiraya. Onlar çıkınca başlarız biz de artık

Hayırlı olsun canım güzel aşk dolu günlere kullanın:34: Acaba düğünden ne kadar önce eşyaların alınması yeterli olur kızlar ev hazır olduğu zaman??

Hayırlı olsun canım güzel aşk dolu günlere kullanın:34: Acaba düğünden ne kadar önce eşyaların alınması yeterli olur kızlar ev hazır olduğu zaman??

Valla canım biz daha gün bile almadık ama 9 haziran olcak gibi. Erken alalım ki düğüne kadar taksiti bitsin dedik. Bütün eşyalara peşin fiyatına 7 taksit yaptılar. Düğünden 2 ay önce biticek. Hatta ilk taksiti de bugün ödedik:)

Mutlu günlerde kullanirsiniz insaAllah. Benim yatak odamda siyah beyaz ve bende abartidan hoslanmiyorum :) Begendim bu takimi.

Back
X