Yatak Odası Dekorasyonu yatak odam:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi
Son düzenleyen: Moderatör:
tuvalet aynası çok güzelmiş. Hangi markanın cnm bu?

çok güzelmiş canım.Allah hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin.kaça aldın acaba merak ettimyerimseniben

kızlar, fiyatı 2 bin..
marka allegro. alyans yatak odası..aynısının yemek odası ve tv ünitesi de var... onlara da bakabilirsniz...

2 bin mi :1shok:
Ben şu ana kadar 6binin altında görmedim.
Ne kadar ucuz

bu takımı ben de çok beğenmiştim canım. gerçeğini de biliorum. fiyatta gayet uygundu.baza olması çok ii ama dolabın içi kullanışsız geldi bana. ayrıca yatak başlığı ve şifoniyer çok güzel

Hakkaten güzelmiş güle güle kullanın , ben 5.750 TL den yalvar yakar keş para 4.500 indirdim aldım yatak odamı.Gercekten cok iyi almıssınız

çok güzelmiş beğendim
iyi günlerde kullanın
bazası olmasıda çok iyi.
yalnız dolabı çözemedim çok
sürgülü değil dimi

2 bin mi :1shok:
Ben şu ana kadar 6binin altında görmedim.
Ne kadar ucuz

Hakkaten güzelmiş güle güle kullanın , ben 5.750 TL den yalvar yakar keş para 4.500 indirdim aldım yatak odamı.Gercekten cok iyi almıssınız

sağolun kızlar, yemek odası da aynı fiyata...hem de allegro mobilya inegöl mobilyadan..

çok güzelmiş beğendim
iyi günlerde kullanın
bazası olmasıda çok iyi.
yalnız dolabı çözemedim çok
sürgülü değil dimi

evet canım sürgülü.

Bu modeli bende beğeniyordum ama dolabını görmemiştim, dolabı geniş mi? yatak başı, komidinleri ve şifonyerini çok beğendim.güzel güle güle kullan canım hayırlı olsun.

fiyatı uygun gerçekten.ama annemler dolabı küçük diyor. o kafamı karıştırıyor..küçük mü sizce?

fiyatı uygun gerçekten.ama annemler dolabı küçük diyor. o kafamı karıştırıyor..küçük mü sizce?

cnm çok beğendim fiyatıda çok uygun bence ölçüleri iyi genelde bu ölçülerde oluyor güle güle kullan cnm

Çok güzel ve fiyatı inanılmaz ucuz.Güle güle kullanırsın inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…