• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odam nasıl sizce :)))

melody12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
29
0
16
İstanbul
işte yatak odamız nasıl sizce...

$amoana.webp$amo2.webp

çok güzel bayıldım bembeyaz mis gibi aşkla kullan canım:16:

keşke komidinleride beyaz sipariş etseymişsin :( şifonyer çok güzel beyaz toz göstermez ama siyah komidinle çok uğraşırsın sürekli yatak odasında tozlanır.kıyafetlerden ve yatak yorgandan çok toz kalkıyor.

çok güzel canım güle gülr kullan
bende bakıyorum düğünümüz olacak inş
harıl harıl yatak odası bakıyorum ama bulamadım daha

keşke komidinleride beyaz sipariş etseymişsin :( şifonyer çok güzel beyaz toz göstermez ama siyah komidinle çok uğraşırsın sürekli yatak odasında tozlanır.kıyafetlerden ve yatak yorgandan çok toz kalkıyor.

canım komodinlerin bır tanesı sıyah oda yatağın sıyah tarafında ona uygun dıye yapılmış tozlanırsa napım bende sadece onu daha cok temızlerım dımı çalışan kadının pratıklıği işte :))

canım komodinlerin bır tanesı sıyah oda yatağın sıyah tarafında ona uygun dıye yapılmış tozlanırsa napım bende sadece onu daha cok temızlerım dımı çalışan kadının pratıklıği işte :))

evet sonradan fark ettim bende neyse ki bir tanesi siyahmış :)) güle güle kullan canım mutlu mesut günlerde inşallah...

çok beğendim güzel günlerde kullanın...
desen olayını pek sevmem ama bu takımda tarz durmuş...
ürünün markasını öğrenebilir miyim?

çok güzel beğendim.ben sade beyaz istiyorum inşallah en yakın zamanda değiştireceğim yatak odamı.ama siyah beyaz tonlarda çok güzel.güle güle kullanın.

Back
X