• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odam için yorumlarınızı bekliyorum

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Kızlar 2008 yılında aldık yatak odamı biran önce ödeyelimde kurtulalım diye düşünmüştük 2009 oldu hatta 2010 olcak ancak evleneceğiz umarım ozamanda bu takımı beğenirim...Ozamanlar bayağa içime sinmişti halada siniyor 2010 için birşey diyemeyeceğim tabi :1rolleyes:

Eklentiler

• $Görüntü002.webp
    $Görüntü002.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
bence gayet şık we güzel bı yatak odası takımı cnm ya allah hayırlısı ile kocişinle içinde uyumayıda nasıp etsın inşallah
değiştirme yanı bencebu daha bı 10 yıl gıder delikafadulden

Çok güzelmiş iyi günlerde kullanın.Özellikle tuvalet masası çok kullanışlı görünüyor.

canım benim gerçekten güzel
hem evlenmiş olsan her sene model mi değiştireceksin
mobilyalar ömürlük oluyo örtüsü nevresimi de mobilyayı göterip renk ve daha da şıklık veriyoo evlendiğin zamana uygun bir örtü alırsın süper olur dert etme alınmış alınmıştır.
çıkmış aradan sevinmelisin:)
iyi günlerde ağız tadı ile kullanırsın inşallah:nazar:

çok şık bi takım canım benimkine benziyor Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım benim.

gayet modern ve şık bir mobilya kolay kolay modası geçecek gibi durmuyor tuvalet aynası falan çok değişikmiş iyi günlerde kullanmak nasip olsun :nazar:a.s.

canım benim çok şık ve modern bunların modası kolay kolay geçmez güle güle sağlık ve mutlulukla kullanın inşallah:nazar:

pek bişey değişmedi sanırsam canım baksana herkesin siyah beyaz...2030a kadar moda bu. sen kafanı yorma .iyi günlerde sağlıkla kullana.s....açıyı ii ayarla fotocuu resimde seni gördüm gördümkaydirigubbakcemile3

çok güzel canım ama keşke koyu bir renk almasan toz alıyorsun arkanı dönüyorsun yine toz ama model şık gülerek kullan