yatak odam icin yardimlariniz lutfen...

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
44
İstanbul
arkadaslar, yatak odami daha guzel nasil yapabilrim.. tavsiyelerinizi beklyorum.. yatak ortusu perde yaptirmak istyorum bide lamba tavana... ne renkler kullanayim.. mobilyalarima ne uygun olur .. tesekkurler...
$DSCN8286.webp$DSCN8287.webp$DSCN8289.webp$DSCN8296.webp$DSCN8298.webp

Merhabalar :) öncelikle şuun söylemeliym ki asil bir takım ama bence çok koyu renk olarak da belki turuncu ya da kırmızı birer cam obje komidinlerin üzerinde fena durmaz gibime gelıyor yanı yatak odasının siyah yerleri beyaz olsaydı daha iyi bi yorum yapılabilirdi ancak siyah işi zorlaştırıyor :)

avize olarak şıkır şıkır bişeyletr terch edin derim böyle cam boncuklu şeffaf güzl avizeler vr :) aynısından bulabilirseniz cam boncuklu mini iki abajur komidinlere güzl olur. renkli avize terch etmeyın derım mobilya koyu ztn iyice boğmasın :) yatak rötüsü olarak kırık beyaz olabilir fildişi rengi ya da damlasakızlı khverengine yakın bir halı da olabilir ya da şu aralar moda böyle yuvarlak puan şeklnde paspas gbi halılar vr siyah krem terch edebilirsiniz :) Aşağıda birkaç tane örnek koydum cnm belki ilgini çeker :)

$halı22.webp$abajur1.webp$abajur2.webp$avize2.webp$avize3.webp$avize4.webp$avize5.webp$avize 1.webp$halı.webp

tülün sanki emanet gibi druyorr yere kadar bir tül yaptırırsan kenarlarınıda güzel bir fon yerdeki halını siyah krem yada siyah beyaz yaptırabilirsin arkadaşın dediği gibi kristalli şeffaf avizeler yada objeler kullanabilirsin yatak örtünde açık renklerde seçebilirsin bu arada takımın gerçekten çok hoşmuş.

Odanın renkleri çok soğuk. Bence kırmızı-turuncu-turkuaz vs gibi renklerle odanın en azından bir duvarını renklendir. Yatak örtüsü-Perde-Avize ve objelerle de hareket katmaya çalış.

imkanınız varsa şık bir halı alın ,battaniye değilde yatak örtüsü düşünün tv hiç olmamış kocaman bence çıkarın ve avize ile şık olabilir

merhaba cnm öncelikle yatak odası takımın hoşmuş ben battaniyenide beğendim ama arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle yatak örtüsü kullan.öncelikle yatağınızın üstündeki duvara renkli bir tablo (3-5 parça olanlardan olabilir) ya da şık bir ayna.tülünü yere kadar kırık beyaz tonlarında yaptır hatta kruvze olanlardan da olabilir eğer renk katmak istiyorsan kesinlikle fon perde yaptır japon şeklinde düz de olabilir pileli modellerden de olabilir.aldığın fonun rengine uygun yerlere daha modern halılar al bence.bir de abajur. göreceksin odan nasıl güzelleşecek ve iç açıcı olacak.biraz renk katmak herşeyi değiştiyor.:34:

hepinize tesekkur edyorum... ilk once kirmizili saten nevresim takim almak istyorum ...su sitede baktim szce hang krmzi siyah takim daha guzel :
http://www.limango.com.tr/shop/index.php
ve daha sonra komidn uzerne krmizl abjur almak styorum .. ikeada gormustum hemde ucuzdu ...yan perde syah dusunuyorum ve uzun tul... ve sonrasndaufak bi hali... sizce lk asama olarak verdgm steden hang nevresm takimni alaym.. yada szn bldgnz varsa onu paylasn lutfen.... tv y koyacak yer bulamadm... ne yapcam blmyorum.. krmz gul almak styorum vazomun icinede .. daha canl ccekler yada....

canım ben bu forumda biçok kişiden saten nevresim takımının çok kaydığını kullanışlı olmadığını duydum.ona verceğin parayı yatak örtüsüne ver bence.kırmızı yatak odasında çok gözü yorar turkuaz yada mavinin tonlarını düşünebilirsin .yada altın sarısı bej filan..arkadaşların fikrine katılıyorum.halı ve perde ortamı çok değiştirir.benide tüllerim kısa seninki gibi hiç sevmiyorum havada duruyo sanki..neyse canım değişiklik yapınca resim koy gene merak ettirme bizi tamammı?

şu an yatağın başucunun olduğu duvara gardrobu çevirsen yatğınıda başucu cam tarafına gelcek şekilde koysan o zaman tv tam karşınızda olur.tv şartsa illaki o duvara küçük bir lcd daha hoş olur .tabii maddiyatla oluyo herşey .eğer şart değilse odadan çıkar.ama senin eşinde benimki gibi tv hastasıysa yapıcak bişey yok.

degsklk yapnca koyarim.. ilk yapcagim degsiklik yatak ortusu ve abajur olucak ... avzemde yok :( onuda alicam... tesekkurler....

hepinize tesekkur edyorum... ilk once kirmizili saten nevresim takim almak istyorum ...su sitede baktim szce hang krmzi siyah takim daha guzel :
http://www.limango.com.tr/shop/index.php
ve daha sonra komidn uzerne krmizl abjur almak styorum .. ikeada gormustum hemde ucuzdu ...yan perde syah dusunuyorum ve uzun tul... ve sonrasndaufak bi hali... sizce lk asama olarak verdgm steden hang nevresm takimni alaym.. yada szn bldgnz varsa onu paylasn lutfen.... tv y koyacak yer bulamadm... ne yapcam blmyorum.. krmz gul almak styorum vazomun icinede .. daha canl ccekler yada....
ille kırmızı siyah dersen ben bunu beğendim canım
1.jpg

bu da fena değil ama
$1.webp
ben taçın bu nevresim takımını da beğeniyorum 120 tl
1385-1789-thickbox.jpg

bunu da kuzey güneyde görmüştüm kırmızı pek benim tarzım değil ama sen maden kırmızı istiyorsun bu da bayaa bi iddalı olur..
love-2.jpg

arkadaslarim siz ne renk agrlikli tavsye edersniz.. once yatak ortusu bakicam... varsa internette benm yatak oda takmna uyan model resmi koyun lutfen...yatak ortume gore abajur vs... almayi dusunuyorum....sizce ne tonlarda alayim yatak ortumu????ben kirmz syah dusunmustum ama pek hos gelmedi galiba?? :18::18::17::17:

Back
X