• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak korkuluğu hakkında

desiredesire

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
15
0
6
34
İstanbul
Merhabalar,
Oğlum 19 aylık oldu ve 7. aydan bu yana kendi yatağında yatırıyoruz. Yatağı daha sonradan genişleyebilen yataklardan ( bu resimdeki gibi http://hastaneciyiz.files.wordpress.com/2012/05/bebek-karyolasi.jpg) Şimdilerde korkuluklara tırmanmaya başladı. Yandaki çekmecelerin üst tarafına tutunup kendini korkuluğun üstüne çıkarmaya başladı. Korkuluğu komple çıkaramam yatakta dört dönüyo uyurken. Siz nasıl çözüm buldunuz bu sorunu nasıl çözebilirim bilgi verebilirmisiniz.

Şuan tamamen aynı durumdayız benim kızım da ondokuz aylık yedinci ayından beri kendi odasında ve yatağında uyuyor ama şuan bende korkulukları çıkarsama mi ne yapsam diye düşünüyorum çözüm bulursanız paylasirsaniz sevinirim

Merhabalar,
Oğlum 19 aylık oldu ve 7. aydan bu yana kendi yatağında yatırıyoruz. Yatağı daha sonradan genişleyebilen yataklardan ( bu resimdeki gibi http://hastaneciyiz.files.wordpress.com/2012/05/bebek-karyolasi.jpg) Şimdilerde korkuluklara tırmanmaya başladı. Yandaki çekmecelerin üst tarafına tutunup kendini korkuluğun üstüne çıkarmaya başladı. Korkuluğu komple çıkaramam yatakta dört dönüyo uyurken. Siz nasıl çözüm buldunuz bu sorunu nasıl çözebilirim bilgi verebilirmisiniz.

Bizim beşiğimiz sallanıyordu beşiğin iç yatak alt kısmını çıkardık yatağını büyüyebilen kısma koyduk yani alt kısıma böylece yatak daha aşağıda oldu uzanması zorlaştı sizde böyle yapabilirsiniz..

Bazı yataklarda korkuluklardan 3 tanesi çıkarılabiliyor . Çocuğa yataktan nasıl inmesi gerektiği öğretilirse cocuk o boş kısımdan çıkıyor . Anlatabildim mi bilmiyorum , bizim yatak anlattığım sekilde . Bizimki öyle .
Belki sizinkinde de çıkıyordur , gerçi satın alırken söylerlerdi ama yinede yazmak istedim .

Bizim yataktakilerde çıkıyor kızım da çıkıp inebilir rahatlıkla ama şuan kendi kendine uyuduğu için oyuna çevirip uyumaz diye tedirginim ama bu şekilde de tehlikeli olduğu için bu hafta deneyecegim bu yöntemi teşekkür ederim

Bizim yataktakilerde çıkıyor kızım da çıkıp inebilir rahatlıkla ama şuan kendi kendine uyuduğu için oyuna çevirip uyumaz diye tedirginim ama bu şekilde de tehlikeli olduğu için bu hafta deneyecegim bu yöntemi teşekkür ederim

Merhabalar, Valla bize korkuluklardan bazılarının çıkabildiğini kimse söylemedi :( akşam eve gidince ilk işim kontrol etmek olacak. Öyle ise çok güzel olur en azından oradan inip çıkar.

benim oglumun yatagi bu resimdekinin biraz daha alcak olarak tek kisilik versiyonu,bizimki de iki kisilik olani.
8 aya kadar bebek yatagi kullandik,ayaklaninca boyle bisey aldik gerci suan hala benimle uyuyor ama :KK46:
dusme tehlikesi yok,istedigi zaman inip yanima gelebiliyor yataktan.

Eklentiler

• futon.jpg
    futon.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 161
Back