• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yatak kazaları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
kafamçokkarıştı1 yaşında oğlum var bugün doğum günümüz

her bebek gibi bizde bir iki defa koltuktan yataktan vs düştük ama bu son başımıza gelen ürpertici bişeydi

bebeğimin çekmeceli aynı zamanda sallanabilen 5 yaşına kadar yatabileceği ( bizim için 2 sene yatması kafiydi) bir yatağı var ama yaklaşık 2 hafta önce karyolasından düştü yüksekliği benim belimi geçiyo parmaklıkların boyuda onun göğüs altına geliyo ama o kadar hareketli bir oğlum varki nasıl başardıysa düştü dişiyle dilini kesimiş ağzından kanlar aktı alnındada haff kızarıklık ucuz atlattık anlıcanız arkadaşımla konuştum onunda bebeği düşmüş ikimizde yerde yatırıyoruz artık ama nereye kadar ne önümüz kış malum bütün soğuk hava yerde geziyo mecbur yatağında yatırmalıyım 1-2 ay sonra acaba aklı erermi yaza kadar yine yatağında yatırmam lazım sizinde başınıza geldimi böyle durumlar

çok geçmiş olsun canım.. allah korumuş oğlunu... benim kızımda 1 yaşını dolduralı 2 hafta oldu.. ama benim kızın yatağının parmaklıkları boynuna kadar yüksek.. sanırım sizin parmaklık kısmı biraz kısa mı yapılmış acaba.. o bölümü yükseltmeniz veya ek bi parca yaptırmanız belki daha koruyucu olabilir.. ama malum bu dönemde asırı hareketliler.. her yere çıkıp iniyorlar.. biz de birkaç ufak kaza gecirdik ama yataktan düşmedi cok sukur.. kışa kadar bi çaresine bakın mutlaka... çoook geçmiş olsun

canım geçmiş olsun benim oğlumda düştü yüksekti üstelik nasıl oldu anlamadık hiç bişi olmadı ben şimdi yerde yatırıyorum kalkınca direk yanımıza geliyor bide içindeki yatağını çıkarsan onun yerine yorgan koysan daha iyi olmazmı boyu

arkadaşımın bebeği de düştü o da yatağın içindeki kalın süngeri çıkarıp içine ince bir sünger kestirip koydu ve parmaklıkları son kademeye kadar çekti artık boyu yetişmiyor.siz de böyle bir şey yapabilirsiniz.yine de olmuyorsa mecbur karyolasının kalın süngerini yere yatak yapıp orda yatıracaksınız.Allah korusun bebişlerimizi.

kafamçokkarıştı1 yaşında oğlum var bugün doğum günümüz

her bebek gibi bizde bir iki defa koltuktan yataktan vs düştük ama bu son başımıza gelen ürpertici bişeydi

bebeğimin çekmeceli aynı zamanda sallanabilen 5 yaşına kadar yatabileceği ( bizim için 2 sene yatması kafiydi) bir yatağı var ama yaklaşık 2 hafta önce karyolasından düştü yüksekliği benim belimi geçiyo parmaklıkların boyuda onun göğüs altına geliyo ama o kadar hareketli bir oğlum varki nasıl başardıysa düştü dişiyle dilini kesimiş ağzından kanlar aktı alnındada haff kızarıklık ucuz atlattık anlıcanız arkadaşımla konuştum onunda bebeği düşmüş ikimizde yerde yatırıyoruz artık ama nereye kadar ne önümüz kış malum bütün soğuk hava yerde geziyo mecbur yatağında yatırmalıyım 1-2 ay sonra acaba aklı erermi yaza kadar yine yatağında yatırmam lazım sizinde başınıza geldimi böyle durumlar
Ahh canım valla benm bebeğimde 7,5 aylık bizde onu geçen düşürdük ..hatta yazmıştım buraya aklım çıktı .Ama çok şükür ki bir sıyrık bile olmadı ki düşltüğü yer öle böle değil bazalı yataktı yani ona göre çok yüksek ve yanında yürüyüş bandı var ayaklarına vursa kafayı allh korusun delinirdi .. ayy böle anlatrken bile içim gidiyo ..
ben park yatak aldım yerim yoktu benm o yüzden aldım ama onun en alt kademesinde yatsa birazdaha büyüyünce sorun olucağını sanmıyorum hani düşmez gibi geliyo :))
park yatak yerle de bir ya insanın aklı kalmaz
Allah hepsini korusun :))

çok geçmiş olsun öncelikle benim kızımda yatagında ayaga falan kalkıyor boyda uzun göğüs hizasından da aşağıda kalıyor parmaklıklar bizde ne yapsak diye düşünüyoruz şimdilik aklıma ne gelirse besliyorum beşiğin altına düşerse de yumuşak yere düşsün diye ama bu da geçici bi çözüm

sezencim geçmiş olsun canım en kısa zamanda öğrenirler inş
bizimde başımışdan bitmiyo bu yatak kazaları bugünde efe düştü yataktan
gerçi çok ağladı ama kusma falan yok hareketleride normal ama düşme sonrası ateş olurmu ölçtüm 36,7 normal ama bana sıcak gelio:( çok üzgünüm bugün

Back