kesinlikle 3 parca diyorum. 5 parca olanlar daginik gozukuyor ve bence butun durmuyor. baslik siyah olduguna gore ve yatak odasi oldugu icin zevk tabi bu ama yarim giyinik kadin resimleri cok hos durur ama resmin icinde kirmizi renk olmali diye dusunuyorum. yada daha canli uc boyutlu olanlarda olabilir mesela bir nesne yerine tema iceren ornegin bir manzara olabilir ama kesinlikle cicek bocek olmamali bence. yegane tavsiyem budur umarim yardimci olabilmisimdir.
kesinlikle 3 parca diyorum. 5 parca olanlar daginik gozukuyor ve bence butun durmuyor. baslik siyah olduguna gore ve yatak odasi oldugu icin zevk tabi bu ama yarim giyinik kadin resimleri cok hos durur ama resmin icinde kirmizi renk olmali diye dusunuyorum. yada daha canli uc boyutlu olanlarda olabilir mesela bir nesne yerine tema iceren ornegin bir manzara olabilir ama kesinlikle cicek bocek olmamali bence. yegane tavsiyem budur umarim yardimci olabilmisimdir.
Arkadaşlar yatak başına kanvas tablo almak istiyorum ama tek parça mı 3 lü mü yoksa 5 li mi almalıyım sizce.
yatak başında tablo olan arkadaşlar resim paylaşabilir mi?
önerilerinizi bekliyorum.
mobilyam kahverengi ve yatak başında siyah derili bir kısım var.
Atlantis resim sitesinde böyle bir tablo gördüm.Ve çok hoşuma gitti .Kendi tablonu kendin yarat diye bir uygulama yapmışlar..Eşinle resminizi çekip parçalı tablo halinde yatagınızın başına asabilirsiniz.Atlantis resime bakmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?