Yatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.895
4.106
Yatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM

Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.

“Neden giyiyorsun şu şeyi?” diye sorunca... “Üşüyorum” demez mi!

“Kan testi yaptıralım o zaman” dedim. Anemik filan mı acaba diye.

Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça çıplak olabiliriz diye.

Yok kardeşim!

Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!

Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor.

Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde?

Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele?

Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz.

Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Sevişiriz sevişmeyiz hiç fark etmez. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir.

Oh ne âlâ.

Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine “18 yaşına kadar uygundur” ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.

“Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş” deyince de gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. E ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta siz de bana: “Yuh odun!” dersiniz.

Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu.

İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı “Pijama” mı olurdu?

Öbürlerine ne denmiş?

Gecelik!

Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi...

Gece gece “Noel Baba” veya “ayıcıklar” var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?

Kadın yatağına KADIN olarak girer.

Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır.

Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol.

Olmaz.

Elin adamına mı bu özen derim ben de?

Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir.

Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef.

Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka “anne” çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu.

Aramıza “ayılar” girdi!

Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden?

Bunun bahanesi olamaz.

Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır.

Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim.

Bir süre sabırla bekledim.

Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yok yapmadı.

Sonra: “Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!” dedim kendime.

Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hem de karımın zevkine uygun bir şeyler aldım.

Eve geldim.

Ellerimde paketler “Gel peşimden” bakışı attım.

Geldi. Şaşkın. Meraklı.

“Al bakalım paketleri!” dedim gözlerimle. Az laf çok iş.

Gece giysisi öyle değil, böyle olur.

İyi oldu.
(Alıntı)

Kızlar böyle mi düsünüyor gerçekten erkekler ? Oysa ki ben kış gecelerinde pofuduk pijamam, pofuduk pandiflerimle gayet mutluydum.. Uyurken de pofuduk pempe pijamalarımla uyurum..
Lütfen biri ordan hayıır pijamayla yatmaya devam diye bağırsın

Haydaaa..
Gecelik giyenler hic mi üsütmüyor. Hayir yani ciplak yatarsam eger benim bayagirsaklar siser, gaz yapar. Bu mu cekicilik.
Tabiykide bijamaaa. O acik gecelikleri de birkac saatligine giyiyoruz.
Gercekci olalim. Isitmali evlerde yasiyoruz. Yatakta oramizi buramizi acip uyuyoruz.
Yumurtaliklarimizi üsütelim!

Empati kurun erkek hakli. Siz istermiydiniz yaninizda oyle bir es. Yaslaninca zaten giyemeyeceksiniz oyle gecelikleri..

Sen yumurtalarin hatirina giy bir gecelik

Ben de üsütmeme derdindeyim. Kusarken gaz kacirirken o gecelikler yüzünden pek de seksi görünmem herhalde. Ki yasadik da bunlari. Karakterle alakali kimi üsütme üzerini giy der, kimi neden acmiyorsun der. Kisiye göre seaapmak lazim

Empati kurun erkek hakli. Siz istermiydiniz yaninizda oyle bir es. Yaslaninca zaten giyemeyeceksiniz oyle gecelikleri..

Adam mi hakli ? Cnm Kisin bilmem kac - derece sogugunda lapa lapa kar yagarken mini gecelik giyip mi uyuyacaksin ? Zaten o sogukta seksi gecelik giyip yatilirsa yasliligi gormeden zatureden olur gideriz..
Alttan isitmali, merkezi sistemli cayir cayir yanan bir evin olur o zaman adam giy demeden giyersin lakin bu hava sartlarinda cook zor..

Ha birde burada bir konu okumustum yazik kiz her gece dus alip, gecelik giyip yatiyormus adamda tik yokmus.. Ee demekki keramet gecelikte degilmis

Ten temasini sevmeyen erkek yoktur diye dusunuyorum.
Ama soyle bisey var ben yazin hep evin icinde civildagm kisinda ne bulsm giyerm.
Ama yazin esim alisir artik normallesir, kisinda pijamasiz yatarsam kurtulusum yok
Yani bence hersey dozunda guzel ne her gece pijamayla yatacaksin, nede her gece gecelikle.
Bi goster yapcan bi sakla ki buyusu kalsin

Coluk cocuk yokken okeyde cocuklar buyuyunce evde anne babydollerle gezerse falan psikolojileri bozulur ym

Biz esimle baska odaya bas basa bes dakikaligina girsek kücük kizim ANNEAA diye bagiriyor. Inan mutfaga girsek falan is yapsak umurunda degil. Odaya bes dakika cekilsek basiyor cingani. Hissediyor diyorum. Bir de göbegim azicik acilsa kapattiriyor. Babasinin eli bacagima degse cektiriyor annemi rahatsiz etme diye. Cocuklu evde romantizm daha fazla. Liseli asiklara döndük, müdüre yakalanmadan azicik oynassak yetiyor

Hem o var hemde kısın cocuksuz da olsam ben giyemem romatizmalarim azar yaaa mimkin degil M mozzy :)

Ay sevgiliyken ince bir bluz vardi üzerimde ev de soguktu. Aylardir görüsmemisiz. Arkadasin evindeyiz. Ev buzzz, kis günleri..
Aylarin özlemi var, sevgiliyle bas basa kalmisin.
Ne mi yaptik. Ben sabaha kadar kustum o da sacimi tuttu. O saatten sonra öpememistim bile. Tövbeee bir daha

tatlialirim Cnm yaaa kizini Allah bagislasin anlatinca cok sevimli geldi
Haklisiniz bi de ustune cocuk olunca pesini birakmiyor
Birde bu cocuklarin gece korkup ortaniza yatma durumlar var Film gibi bakalim ins bize de nasip olur da yasayip goruruz

Iste bu yüzden o gecelikler belirli dakikalarda giyiliyor ve de cikartiliyor. Üzerinde yorganlar kipirdamadan kaliyorsun. Sabahlik atiyorum üzerime bazen huylaniyor. A aaa annemin bacaklari neden ciplak acaba diye düsünüyor saniyorum.
Aile olmak böyle oluyor iste. Cocuklarin en tatli zamanlari. Ergen olunca odasina kapanacaklar. O zamanlarda seederiz biz sorun yok.
Aaa bir animiz var hatta. Yatakta azicik özlem gideriyoruz kiz icerde kücük oynuyordu. Arada kapiya gelip gidiyor. bize bakiyor. Sonra kötü bir koku oluyor arada ben esim mi yapti, o da ben mi yapti diye bir zaman sonra sinirleniyoruz. Ya ademinden beri ayip ya azicik romantik olamiyorsun diye diklendim esime. O da ben de sen yapiyorsun sandim dedi. Kimse kimseye inanmiyor. Ben diyorum sen yaptin o diyor sen yaptin.
Sonradan anliyoruz ki bizimki altini doldurmus. Kapiya her geldiginde o kokuyu birakip gidiyormus. ama koku tabi sonradan geliyor bize cocukla alakasi yok gibi. Bu da böyle bir animizdir. Kan cikiyordu anlayana kadar

Valla hepsinin yeri ayri.su karda kista gecelik giyinmem tabiki :) seksi gecelik bana biraz abes geliyor zaten henüz evlenmedigim icin mi bilmiyorum da
Üşüyorsam taytimi giyer öyle de gayet seksi olurum biraz daha seviscez diye hastalanamam :)

Ay benimkisi tam tersi öyle gecelikle baby doll falan hiiç işi yoktur. Benim gözler sürekli süslü püslü kırmızını bordolu mini geceliklerde ama eşim ne gereği var falan der hep gereksizmiş yani. Kışın bende giyemem valla ne kadar sıcak olursa olsun her eve de yatak odasına klima taktırılamıyor yani. Ya da fatura düşünülüyor sabaha kadar öyle yatabilecek sıcaklıkta ayarlanamıyor o kombi kaldı ki önemli olan sevgi sarılarak uyumak illa ten teması mı olacak tamam erkekte haklı ama herzaman öyle olmuyor işte gerçi benimki istekli olsa ben giyerim yani ama sevmiyor öyle şeyleri küçücük şeye o kadar para verilir miymiş kıyafet alırmış bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…