Yatırım öneri

İnşallah hedefinize çabucak ulaşırsınız canım yani isterseniz saray bölgesinde arsa araştırabilirsin İstanbula çok yakın olduğu için yavaş yavaş değerleniyor genelde 30-40 binlik arsalar oluyo çokça. Aklına takılan sorular olursa istediğin zaman yazabilirsin bana.

Ben arsayı tavsiye ederim,kaybolmaz çalınmaz ve kat kat değerlenir,her paraya göre de bulunur

Bence de.
Arsa asla zarar ettirmez,şu anda konu sahibi elindeki parayla arsa alsa 8 9 yıla kalmaz istediği evi aldırır o arsa.

Döviz en iyisi hazır düşüşe geçmişken al derim , amma velakin altınına göz diken bövizinide elinden alır
Ya araba ( ki ilerde zarar edersindeğerlenmez fiyat düşer) arsa, hobi bahçesi gibi bişiler ya da güvendiğin bir akrabana borç vermek amaç kv kp euaşamasın bozduramasın
Offff içim karardaı ya bir kv adayı olarak bu tarz yazıları okuyunca deliriyorum
Gençler yeni yuva kurmuş , ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor destek olacağına bu nedir göz dikmek
Hemde gelinin takılarına yuh diyorum

Merhaba ; dip ne kadar yapar altın? Ayrıca ne zaman yükselir? Benim şu an 30binlik bir altınım var bozdurup arsa mı alsam diye düşünüyorum
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayın ancak yaptığım araştırmalara göre aralık sonuna kadar düşmeye devam edecek, 200 altını görür diyenler var. Şu an yapılacak son ama son şey altın bozdurmak. Nisan gibi sağlam bir yükseliş görürüz diye düşünüyorum. Çok acil paraya ihtiyacınız varsa ve terste değilseniz bozulabilir belki ama ben olsam hayatta bozdurmam, bozdurmuyorum da. Kanal finans'ta harika analizler var takip etmenizi öneririm Youtube'dan

Tamam çok teşekkürler. Aciliyeti yok. O kanala da bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…