• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yastık kullanımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
arkadaşlar 1yaşına kadar yastık kullanmayın die bir yazı okudum doğru mu bu ben hep kullandım tabi çok yuksek degıldı ama kullandım

arkadaşlar 1yaşına kadar yastık kullanmayın die bir yazı okudum doğru mu bu ben hep kullandım tabi çok yuksek degıldı ama kullandım

yastık kullanımı omurga yapısını bozacagı ıcın kullanmayın denılıyor...uygun yastık omurgasını kaplayan sorun teskıl etmez bence ben meyıllı yatak kullanıyorum hastanede de oyle yatakta yatırdılar bebegımı....sevgııler

Ya sen çok paniksin arkadaşım. Konularını takip ediyorum. Her küçük ayrıntıda paniğe kapılıp endişeleniyorsun. Rahat ol biraz. Bebek dediğin kolay kolay zarar görmez öyle. Strese grdikçe daha çok hata yaparsın. Bu kadar endişe bebeğine de zararlı sana da. Esas zararı bu kadar pimpiriklenerek veriyorsun bebeğine.. İnternette her okuduğunu düşünüp düşünüp korkmana gerek yok.

cnm aylık kontrole gıdebıldıgım bır doktorum yok ve yakın kımsemde ee bende boyle oluorumm sonucta sadece bana ait bır bebek var ve hiç bır deneyımım yok cevremde onceden bebeklı kımse yoktu yegen olur falan

cnm aylık kontrole gıdebıldıgım bır doktorum yok ve yakın kımsemde ee bende boyle oluorumm sonucta sadece bana ait bır bebek var ve hiç bır deneyımım yok cevremde onceden bebeklı kımse yoktu yegen olur falan

Haklısın ama biraz rahat olmaya çalış. Annesin sen içgüdülerine güven. Her bebek bir değil, herkes herşeyi doğru yapıyor diye de birşey yok. İyi bir annesin sen, bunu düşün, içinden gelen seslere kulak ver. Zaten aylık kontroller de 6. ayde bitiyor. 6. ay bitiminde doktor bizi 8. ay bitiminde çağırdı; 8. ay bitiminde de 1 yaşında çağırdı. Sen arada kilosunu, baş çevresini ve boyunu ölç; başka bebeklerle de karşılaştırma. Bir önceki aya göre büyüme varsa yeterlidir.
Unutma endişe ve stres bütün büyük hastalıkların baş sebebi.
Ha bir de sağlık ocakları da çok iyi bebek takibi konusunda. ille hastane şart değil, illaki sağlık ocağı vardır yakınlarında.

Back