Merhaba sevgili anneler sizden öneri rica ediyorum oğlum 10,5 aylık doğduğu günden bugün de dahil olmak üzere gazlı ve reflüsü olan bir bebek yastık kullanımını çok geç keşfettim sanki biraz onu rahatlattı ... internette reflü yastığı diye bir model gördüm hiç kullanan var mı ? ya da yastık kullanımı ne kadar doğru doktorumuz solunum ve reflü sıkıntılarında başını biraz yükseltebilirsin demişti ...
Ah gaz ah ona zaten çözüm yok bitki çayları ,bitkisel şuruplar (aklınıza gelebilecek herşey), sıcak havlu ,yüzüstü yatış, karın masajı
akşam beslenmesinden 1-1,5 saat sonra yatış yinede gece kıvranmaları bitmiyor geçen gece nerdeyse ağlıyordum artık oğlumun gözleri kapalı ama ıkınıyor inliyor yavrum 3-4 saat sonra çıkarıyor gazını öneri ve yardım lütfen .... işkenceye döndü ...1 haftadır dahada arttı
Ah gaz ah ona zaten çözüm yok bitki çayları ,bitkisel şuruplar (aklınıza gelebilecek herşey), sıcak havlu ,yüzüstü yatış, karın masajı
akşam beslenmesinden 1-1,5 saat sonra yatış yinede gece kıvranmaları bitmiyor geçen gece nerdeyse ağlıyordum artık oğlumun gözleri kapalı ama ıkınıyor inliyor yavrum 3-4 saat sonra çıkarıyor gazını öneri ve yardım lütfen .... işkenceye döndü ...1 haftadır dahada arttı
Son düzenleme: