- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah canini kurutmaya çok güldürdün beniBende öyleyim Benim eşimde zorla sarıl bana diyor yanıyorum resmen kızıyor bırakıyorum diye yastığa sarılıyon bana niye sarılmıyon diyoyastık buz gibi mis gibi iki günde bir kılıf değiştiriyorum huzurla uyumak için. Eş öyle mi göğsünde kıllar burnuma giriyor ateş basıyor
![]()
Evet ya öyle olmuyormuş.bende yastığa sarılıp uyuyanlardanım evlenince kocama sarılıp uyumayı hayal ediyordum ama pek öyle olmuyor galiba![]()
Yastığa sarılıp uyuma isteği bilinç altındaki yalnızlık sevgisiz büyümüşlük kaynaklı yalnız.Iyi geceler hanimlar, konuyu gereksiz bulanlar olacaktır, fakaf burası her konuya acık. Şöyle basliyayim, bende son yıllarda şöyle bi aliskanlik kendini gösterdi , yastığa sarilip uyumayi cok sevmeye basladim. Evlendim e esim sicak oldugu icin ona sarilmama izin vermiyor , bende yastigimla uyuyorum. Bunu yapan bir benmiyim![]()
Yalnzlik olabilir biraz fakat küçükken sevgisiz büyümedim. Hatta en küçüktüm buraz simarik büyüdümYastığa sarılıp uyuma isteği bilinç altındaki yalnızlık sevgisiz büyümüşlük kaynaklı yalnız.
Ayy bu erkeklerin hepsi mi böyle. Valla doğru tabir alev atıyor resmen yaz kış adamBenim de eşim çok sıcak, adam yattığı yerden alev atıyor sanki, uyurken bende sarilamam...
Evet ya öyle olmuyormuş.Ne hayallerle evlenmiştik evlendik yine yastigimzla sarılıp uyuyoz
kocise sıcak napalim
![]()
Bebek yastigi bana kucuk geliuo ya, kucagimi dolduracak illaBenimde küçük bir bebek yastığım var yaklaşık 20 senedir benimle (vay beee baya olmuş şimdi farkettim) ona sarılmadan uyuyamam. Tabi zamanla kılıfı kötü oldu değiştirdim ama bu huydan vazgeçemedim. Evlendim hala aynı sarılmadan uyuyamam yastığa
Bende kendimi bildim bileli öyleyim, eşime sarılmak yerine yastığa sarılmayı tercih ediyorum, kaç saattir uykum geliyordu. Bu yazıyı görünce gözlerim kapanmaya başladıBen kendimi bildim bileli öyleyim. Böyle bir rahatlik hicbir yerde yok. Hele de tertemiz bir yastık onun yerini kimse alamaz.