Shtsg Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2012 35 0 16 İstanbul 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Shtsg #1 Korunma yöntemi olarak yasmini seçtim , diyelim ki bugün başladım yasmin kullanma ne kadar süre sonra korunmaya başlamış olurum ? İlşki ne zaman sorun yaratmaz? Yardım ediiin ...
Korunma yöntemi olarak yasmini seçtim , diyelim ki bugün başladım yasmin kullanma ne kadar süre sonra korunmaya başlamış olurum ? İlşki ne zaman sorun yaratmaz? Yardım ediiin ...
merve6006 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2012 226 1 26 Ankara 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Shtsg #2 Shtsg .!.: Korunma yöntemi olarak yasmini seçtim , diyelim ki bugün başladım yasmin kullanma ne kadar süre sonra korunmaya başlamış olurum ? İlşki ne zaman sorun yaratmaz? Yardım ediiin ... Genişletmek için tıkla... Tatlım bana evlenmedenen az bir ay önce başlamamı tavsiye etmişlerdi,tam anlamda korunma sağlamak için.
Shtsg .!.: Korunma yöntemi olarak yasmini seçtim , diyelim ki bugün başladım yasmin kullanma ne kadar süre sonra korunmaya başlamış olurum ? İlşki ne zaman sorun yaratmaz? Yardım ediiin ... Genişletmek için tıkla... Tatlım bana evlenmedenen az bir ay önce başlamamı tavsiye etmişlerdi,tam anlamda korunma sağlamak için.
P puduher Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 11 0 86 Elazığ 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Shtsg #3 ilaca başladığın ay ayrıca ek korunma yollarından birinide seçmelisin çünkü kullandığın ay tam koruma sağlamıyor .
ilaca başladığın ay ayrıca ek korunma yollarından birinide seçmelisin çünkü kullandığın ay tam koruma sağlamıyor .
niltt N & G... 24.05.09 Kayıtlı Üye 26 Kasım 2008 6.833 86 688 42 İstanbul 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Shtsg #4 İlk kutu bittikten sonra başlar...ben 2 sene kullandım..