ban kimse cevap vermedi ama benim durumumu yaşayıp da bu sayfalarda umut arayan olursa diye ben buraya yazacağım yine... belirtilerim devam edince kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.... ben psikolojik olarak kendimi hamile olduğuma inandırmışım ve çok ama çok üzüldüm...
canım doğum kontrol hapını bıraktığın ilk ay böyle şeyler yaşaman çok normal hapın etkisi oluyor birazda ben hap kullanmadığım ve korunduğumuz halde bu ay belirti yaşadım :))
slm bende senin gibiydim yumurtlamadan sonra bütün hamilelik belirtilerini yaşayınca adetime 4gün kala hem idrar hem kan testi yaptırdım ama yoook cıktı.adetim gelmedi daha ama cok üzüldüm varsada sitresten düşecek karmakarışık varmı yokmu neden bu belirtileri yaşadım hormonlarla alakalımı aklımda okadar soru varki anlatamam kendimi okar hazrlamıştımki hamilelige senin gibi seni anlayabiliyorum neyse ikimiz kakkındada hayırlısı olsun.
amin canım... ama insan kendini hamile olduğuna inandırıp, anneliğe hazırlıyor... son 1 haftadır elim karnıma gidiyodu bilinçsizce sürekli... sanki orada bebek varmış gibi...
sonuçlar negatif çıktığı halde içten içe hala umudum var... belki geç döllenmedir, belki bikaç gün geçince çıkar diye...
canım benim testi erken yapmışsın.keşke biraz daha bekleseydin varsa da bu kadar üzülmedin.ama belli olmaz inşallah hamilesindir. değilsen de üzülme,anladığım kadarıyla bu ilk denemeniz.
benim de adetim 4 gün gecikti,yarın 5 inci gün olacak.ısrarla hamile değilimdir diye düşünmeye sevk ediyorum kendimi.yarın da gelmezse test yaptıracağım :) Allah gönlüne göre versin
ben 7 yıl yasmin kullandım
bıraktığım ilk ay korundum
doğumkontrol hapı yumurtlamayı önlüyor dolayısıyla
yeniden yumurtlamaya başlıyorsun
ve tabi alışık olmadığın şeyler oluyor
kasıkta batma yoğun akıntı sancı
doğumkontrol hapları hormonları düzenlediğinden
bıraktığın zaman tabi küçük düzensizlikler oluyor
ben hayıt hapı kullandım 1.5 ay
hayıt hapı hormonları dengeliyor
2. ay da zaten hamile kaldım
çünkü hapı bıraktıktan sonraki aylar gebe kalma olasılığı daha yüksekmiş
tabi çoğul gebelik riski de yüksekmiş
bende aynı duygular icindeyim hala ümidim var.sen adetini nezaman bekliyorsun. benim 25günde geliyordu normalde dün olması lazımdı bugün yarın bekliyorum olmassa pazartesi tekrar tes yapıcam
ben bu söylediğin hapı ilk kez duydum, yan etkisi olumsuz bişeyi falan yok mu?
doktora danışmadan alıp kullanayım mı sence?
dün regl oldum... gebelik, geç döllenme ümitleri boşa çıktı... umutlar nisan ayında:)
Bitkisel bir ilaç
Doktoruna sorabilirsin
Yan etkisi yok
Yumurtaları da geliştiriyor
Reglnin 3. Gunü başlıyorsun
Diğer reglinden 10 gun once bırakıyorsun
Agnucaston hapın adi
ban kimse cevap vermedi ama benim durumumu yaşayıp da bu sayfalarda umut arayan olursa diye ben buraya yazacağım yine... belirtilerim devam edince kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.... ben psikolojik olarak kendimi hamile olduğuma inandırmışım ve çok ama çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?