• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmini braktım,tüm hamilelik belirtileri var,sonuç negatf..Fikrlerinize ihtiyacm var

ykilic84

RabbimMeleğimSanaEmanet
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
557
0
46
İstanbul
ben yasmini bu ay bıraktım... en son şubat ayında kullandım ve 29şubatta regl oldum... sonrasında tam da yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız birlikte olduk... bu beraberliğin ardından bikaç gün sonra sağ yumurtalığımda önce batma sonra ağrı hissettim... özellikle oturup kalkarken ve merdiven çıkarken... hatta 1hafta önce apandistimin patlayacağını sandım yani o kadar şiddetliydi ağrım... şimdi daha iyiyim... ama halsizlik, yorgunluk, huzursuzluk, gün içinde sık sık tekrarlanan mide kazınması ve yumurtlama döneminden beri bitmeyen akıntım var... takip ettiğim kadarıyla bunlar hamilelik belirtisine çok benziyo... okuduğum kadarıyla adetinden 1 hafta önce bile gebeliğini öğrenenler var bu forumda... ben heveslenip test yaptım 2 kez ama sonuç negatif çıktı... adetime 3-5gün var daha... testin yanılma payı var mıdır sizce? yani ilk ay hamile kalmış olabilir miyim? ya da tüm bunlar hapı bıraktığım için vücudumda oluşan değişimler mi?

tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

ban kimse cevap vermedi ama benim durumumu yaşayıp da bu sayfalarda umut arayan olursa diye ben buraya yazacağım yine... belirtilerim devam edince kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.... ben psikolojik olarak kendimi hamile olduğuma inandırmışım ve çok ama çok üzüldüm...

canım doğum kontrol hapını bıraktığın ilk ay böyle şeyler yaşaman çok normal hapın etkisi oluyor birazda ben hap kullanmadığım ve korunduğumuz halde bu ay belirti yaşadım :))

ban kimse cevap vermedi ama benim durumumu yaşayıp da bu sayfalarda umut arayan olursa diye ben buraya yazacağım yine... belirtilerim devam edince kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı.... ben psikolojik olarak kendimi hamile olduğuma inandırmışım ve çok ama çok üzüldüm...

slm bende senin gibiydim yumurtlamadan sonra bütün hamilelik belirtilerini yaşayınca adetime 4gün kala hem idrar hem kan testi yaptırdım ama yoook cıktı.adetim gelmedi daha ama cok üzüldüm varsada sitresten düşecek karmakarışık varmı yokmu neden bu belirtileri yaşadım hormonlarla alakalımı aklımda okadar soru varki anlatamam kendimi okar hazrlamıştımki hamilelige senin gibi seni anlayabiliyorum neyse ikimiz kakkındada hayırlısı olsun.

canım doğum kontrol hapını bıraktığın ilk ay böyle şeyler yaşaman çok normal hapın etkisi oluyor birazda ben hap kullanmadığım ve korunduğumuz halde bu ay belirti yaşadım :))

hapın etkisinden olduğuna inanmak istemiyo ki insan... tamam hamileyim diyosun...
içten içe hala umudum var aslında... belki geç döllenmedir, belki bikaç gün geçince çıkar diye...
hamile olduğuma inandığım için aksini kabul tmek istemiyorum... offf

slm bende senin gibiydim yumurtlamadan sonra bütün hamilelik belirtilerini yaşayınca adetime 4gün kala hem idrar hem kan testi yaptırdım ama yoook cıktı.adetim gelmedi daha ama cok üzüldüm varsada sitresten düşecek karmakarışık varmı yokmu neden bu belirtileri yaşadım hormonlarla alakalımı aklımda okadar soru varki anlatamam kendimi okar hazrlamıştımki hamilelige senin gibi seni anlayabiliyorum neyse ikimiz kakkındada hayırlısı olsun.

amin canım... ama insan kendini hamile olduğuna inandırıp, anneliğe hazırlıyor... son 1 haftadır elim karnıma gidiyodu bilinçsizce sürekli... sanki orada bebek varmış gibi...

sonuçlar negatif çıktığı halde içten içe hala umudum var... belki geç döllenmedir, belki bikaç gün geçince çıkar diye...

canım benim testi erken yapmışsın.keşke biraz daha bekleseydin varsa da bu kadar üzülmedin.ama belli olmaz inşallah hamilesindir. değilsen de üzülme,anladığım kadarıyla bu ilk denemeniz.

benim de adetim 4 gün gecikti,yarın 5 inci gün olacak.ısrarla hamile değilimdir diye düşünmeye sevk ediyorum kendimi.yarın da gelmezse test yaptıracağım :) Allah gönlüne göre versin

ben 7 yıl yasmin kullandım
bıraktığım ilk ay korundum
doğumkontrol hapı yumurtlamayı önlüyor dolayısıyla
yeniden yumurtlamaya başlıyorsun
ve tabi alışık olmadığın şeyler oluyor
kasıkta batma yoğun akıntı sancı
doğumkontrol hapları hormonları düzenlediğinden
bıraktığın zaman tabi küçük düzensizlikler oluyor
ben hayıt hapı kullandım 1.5 ay
hayıt hapı hormonları dengeliyor
2. ay da zaten hamile kaldım
çünkü hapı bıraktıktan sonraki aylar gebe kalma olasılığı daha yüksekmiş
tabi çoğul gebelik riski de yüksekmiş

amin canım... ama insan kendini hamile olduğuna inandırıp, anneliğe hazırlıyor... son 1 haftadır elim karnıma gidiyodu bilinçsizce sürekli... sanki orada bebek varmış gibi...

sonuçlar negatif çıktığı halde içten içe hala umudum var... belki geç döllenmedir, belki bikaç gün geçince çıkar diye...

bende aynı duygular icindeyim hala ümidim var.sen adetini nezaman bekliyorsun. benim 25günde geliyordu normalde dün olması lazımdı bugün yarın bekliyorum olmassa pazartesi tekrar tes yapıcam

canım benim testi erken yapmışsın.keşke biraz daha bekleseydin varsa da bu kadar üzülmedin.ama belli olmaz inşallah hamilesindir. değilsen de üzülme,anladığım kadarıyla bu ilk denemeniz.

benim de adetim 4 gün gecikti,yarın 5 inci gün olacak.ısrarla hamile değilimdir diye düşünmeye sevk ediyorum kendimi.yarın da gelmezse test yaptıracağım :) Allah gönlüne göre versin

idrar testini erken yaptım ama kan testini tam adet olmam gereken tarihte yaptırdım canım... gerçi hala adet olmadım, geç döllenme olabilir mi diye ümitle bekliyorum...
evet bu ilk denememizdi... ben hemen olacağını sanıyordum... dizilerde falan sadece 1kere ilişkiye girip hamile kalan saçma çiftleri gördükçe öyle işlemişiz bilinçaltımıza sanırım:)

sen en güzelini yapıyorsun, kendini ümitlendirmeyince eğer olumsuz bişey olursa yaşayacağın hayal kırıklığı da az olur... amin canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin, senden hayırlı haberler alırız inşallah:)

ben 7 yıl yasmin kullandım
bıraktığım ilk ay korundum
doğumkontrol hapı yumurtlamayı önlüyor dolayısıyla
yeniden yumurtlamaya başlıyorsun
ve tabi alışık olmadığın şeyler oluyor
kasıkta batma yoğun akıntı sancı
doğumkontrol hapları hormonları düzenlediğinden
bıraktığın zaman tabi küçük düzensizlikler oluyor
ben hayıt hapı kullandım 1.5 ay
hayıt hapı hormonları dengeliyor
2. ay da zaten hamile kaldım
çünkü hapı bıraktıktan sonraki aylar gebe kalma olasılığı daha yüksekmiş
tabi çoğul gebelik riski de yüksekmiş

ben bu söylediğin hapı ilk kez duydum, yan etkisi olumsuz bişeyi falan yok mu?
doktora danışmadan alıp kullanayım mı sence?

bende aynı duygular icindeyim hala ümidim var.sen adetini nezaman bekliyorsun. benim 25günde geliyordu normalde dün olması lazımdı bugün yarın bekliyorum olmassa pazartesi tekrar tes yapıcam

hapı kullanırken 28günde bir oluyodum ama hap kullanmadan önce 30günde birdi... yani 29 martta adet görmem lazımdı. 3gün geçti hala yok... idrar testini erken yaptım ama kan testini yaptırdığım gün tam 29uydu... şimdi geç döllenme olduysa ve testte çıkmadıyda diye ümitlendiriyorum kendimi... sanırım regl olmadan inanamıycam hamile olmadığıma :(
inşallah senden güzel haberler alırım canım:)

canım seni okadar iyi anlıyorumki bende aynı şeyleri yaşadım. insan hemen hamile olcam sanıyo, nasıl bi psikolojiyse o yaşadığın yıkıma rağmen sonraki ay yine aynı derece umutlanıyosun :) insanın mantığına söz geçiremediği durumlardan biri sanırım :) ama sana tavsiyem mümkün mertebe hiç umutlanma, adetin gecikmeden kesinlikle ama kesinlikle test yapma, yaşadğın hayal kırıklığına değmez, sonra da ya geç döllenmeyse filan diosun moral bozukluğu devam yani. adetin gecikirse git kan testi yaptır ama gecikmeden yapmanın gereği yok. bende senin gini başlarda test yapıp duruyodum ama gereksiz olduğunu anladım.
yumurtalığının belli bi gün çok ağrıdığından bahsetmişsin, işte o gün senin yumurta çatlama günündü, bu ağrıdan sonra 24 saat içinde spermle yumurta karşılaşırsa gebelik oluyo. o günün adetinin kaçıncı gününe geldiğine bak ve sonraki ay o günden 3-4 gün önce başlayarak gün aşırı ilişkiye gir.

ben bu söylediğin hapı ilk kez duydum, yan etkisi olumsuz bişeyi falan yok mu?
doktora danışmadan alıp kullanayım mı sence?

Bitkisel bir ilaç
Doktoruna sorabilirsin
Yan etkisi yok
Yumurtaları da geliştiriyor
Reglnin 3. Gunü başlıyorsun
Diğer reglinden 10 gun once bırakıyorsun
Agnucaston hapın adi

Bitkisel bir ilaç
Doktoruna sorabilirsin
Yan etkisi yok
Yumurtaları da geliştiriyor
Reglnin 3. Gunü başlıyorsun
Diğer reglinden 10 gun once bırakıyorsun
Agnucaston hapın adi

hapı doktoruma sordum, biz onu göğüs ve bel ağrısı için veriyoruz, sana bir faydası olmaz ama istiyorsan kullan, zararı da olmaz dedi...
zararı da olmaz lafı yetti bana, hemen gidip aldım ve başladım:)
internetten baktığım kadarıyla bu hapı yumurtalık gelişimi için kullanan çok var ve ilk ayda bile hamile kalan olmuş:)
darısı başıma:) çok teşekkür ederim tavsiyen için, sayende bilmediğim bişeyi öğrenmiş oldum:)

oluyor oyle bazen insan kafaya cok takinca psikolojik olarak hamile belirtileri oluyor, ogluma hamille kalmak icin 4 ay bekledik, her ay mide bulantisi regl gecigmesi filan oldu, meger kafaya cok taktigim icinmis, ve 4ay sonra hic dusunmedigim bir andan izinde hamile kalmisim:) turkiye bana ugurlu geldi:) hayirlisi insallah sende hamile kalisrsin

Back