Yasmini bıraktıktan sonra adet düzeni / gebelik

tatli_belam

Kızımı bekliyorum...
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
198
121
23
33
Merhaba bayanlar,
1 buçuk senedir yasmin ile korunuyordum. Daha sonra ilacı içmeyi unuttum bu arada adetimde değişiklik oldu ve kasıklarımda ağrı başladı bende doktora gittim rahim ağzında yara var dedi smear istedi hapı bırakma kararı aldım aynı zaamanda gebe kalma kararı daha sonraki muayenede yarayı yakmayacağım dondurmayacağım önermiyorum hiç çocuk doğurmadığın için dedi (bu arada 7 gün krem enjektesi kullandm) çok ufak kistlerin var dedi ama zararsızlar dedi evlenmeden önce adetlerim taş çatlasın 5 gün gecikirdi. ilk ay gebe kalmadım daha doğrusu doğal yollarla korundum bat dn 7gün sonrada regl oldum daha sonraki ay ovülasyon tarihinde 1 kere korunmadım (kafamda biraz soru işaretleri emin değilim gebelik konusunda ) daha sonrada adetten 6 gün öncesinde korunmayı bıraktm 2 gün ara ilede ilişki oldu şimdi 12. günümdeyim hala adet olmadım 7gün önce kan testi yaptırdım <2.00 yazıyordu. Sizce ne yapmalıyım bugünde test almayı düşünüyorum geç döllenme şuan tek umudum oldu :( siz yasmini bırakınca ilk 3ay regl periyodunuz böyle şaştımı ilaç sonrasında görülen kistler normal mi sonuçta ilaç kistten de korumalıydı kafam çok karışık:KK43:

Benim biraktigim ilk 2 ay duzensizlik ve gecikme yapmisti. Zaten herkeste olacak degil ama genellikle uzun süreli hap kullanimindan sonraki 6 ayda vucut kendini toparlio ve ondan sonra hamilelik oluyo. Ben 1 sene kullandim biraktim 5.ayda hamile kaldim mesela

Benim biraktigim ilk 2 ay duzensizlik ve gecikme yapmisti. Zaten herkeste olacak degil ama genellikle uzun süreli hap kullanimindan sonraki 6 ayda vucut kendini toparlio ve ondan sonra hamilelik oluyo. Ben 1 sene kullandim biraktim 5.ayda hamile kaldim mesela
Evet kimisi de ilk ayda hamile olabiliyor :110:

Back