arkadaşlar mrb,
ben 27 yaşında evli bi bayanım bu zamana kadar hiç dogum kontrol hapı kullanmamıştım.tatil zamanıma denk gelen bi adetim var 16 temmuzda tatile çıkıcam fakat son 3 aydır hep ayın 16 yada 17 sinde hasta olmuşum
bende bu amaçla 1 hafta öne çekilebilir diye doktora sorarak yasmin aldım.adetimin ilk gunu başladım bugun 9. gununm ilaca devam ediyorum fakat adetim 4 gun surup gerisi kahverengi akıntı şeklinde oldu halada devam ediyor çok canım sıkıldı.yeni başladığım içinmi böyle oldu bu ay hep hasta gibimi olcam ben ya
sizden ricam benim gibi yeni başlayanlar benim gibi sıkıntı yaşayanlar varmı ve ben bu hapın şişkinliğinden başağrısından ve iştah açımından 1. kutuyu bitirip bırakmaya karar verdim.
bırakırsam bi zararı varmı adet dönemlerim nasıl olur lütfen beni bilgilendirirmisiniz.gecen seneki gibi tatilde geciktirici hap içerek tatilimi zehir etmek istemiyorum lütfen cvp yazın arkadaşlar...
merhaba angel25 bende geçen ay ilk defa yasmin kullandım ve 1 ay boyunca kahverengi akıntı ve lekelenme tarzında kanamam oldu doktorum yasminin ilk 2 ay bu şekilde kanam yaptığını söylemişti, 2. kutuya başladım ben artık böyle bir şikayetim yok içini ferah tut bencea.s
merhaba angel25 bende geçen ay ilk defa yasmin kullandım ve 1 ay boyunca kahverengi akıntı ve lekelenme tarzında kanamam oldu doktorum yasminin ilk 2 ay bu şekilde kanam yaptığını söylemişti, 2. kutuya başladım ben artık böyle bir şikayetim yok içini ferah tut bencea.s
mrb cnm yani ilk kutuyu bıraktın adet oldun ve kırmızı kahverengi lekelen me olmadı dimi acaba devam etsem benimde vucudum alışırmı hormonlara..kaçıncı gun adet gördun peki nekadar surdu aay yine 2 hafta hasta gibi pedle dolaşmak istemiyorum:a015:kafamçokkarıştı
evet canım ilk kutuyu bitirdim 1 gün sonra adet oldum 7 gün sürdü adetim normaldede 7 gün sürüyor zaten adetim bittikten sonra kanamam ve lekelenmem olmadı. bende çok korkmuştum 1 ay daha pedlemi dolaşıcam diye ama devem etmedi allaha şükür. bence devam et eğer çok tereddüt ediyorsan doktorunu ara.
evet canım ilk kutuyu bitirdim 1 gün sonra adet oldum 7 gün sürdü adetim normaldede 7 gün sürüyor zaten adetim bittikten sonra kanamam ve lekelenmem olmadı. bende çok korkmuştum 1 ay daha pedlemi dolaşıcam diye ama devem etmedi allaha şükür. bence devam et eğer çok tereddüt ediyorsan doktorunu ara.
bide aklıma takıldı acaba denesem 2. kutu bitiminde yine aynı kahverengilik olursa ihtimallere karşı primolutn kullanarak kesebilirmiyim çünkü 2. kutu bitiminde tatilde olmuş olucam
peki miktarı nasıldı yani hap kullanmadığımız dönemdeki gibimi mesela bazı arkadaşlar gunluk pedlerle geçiştiriyomuş okadar hafifliyomus azalıyomuş haptan sonra...[/QUOTE
normaldi adetimde azalma olmadı sanırım adette azalma zamanla oluyor yani doğum kontrol hapı kullandıkça ilk kullanmada olmaz sanırım. benim ilk aydan sonra lekelenmem olmadı tabi kişiden kişiye değişir bu herkesin bünyesi aynı deil sonuçta:sm_confused: