• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasmin :(

Cadaloz Kedi

Life is a beach, enjoy the waves.
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
202
1.201
63
Kızlar yasmini doktor önermişti bir süre kullandım baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı fena bir şekilde. Sonra qlairista kullandım o da bıktırdı sürekli adet oluyor gibiydim sanki onu da bıraktım. tekrar yasmine döndüm ve mide bulantısından yine bıraktım. kondoma da çok güvenemiyorum ne yapacağı :(:cry:

Bende 1 hafta kadar oldu baslayali icmeye ama ben adet duzensizligi.icin icmeye basladim gebelikten korunmak icin degildi. Kusma bulanti sinir hat safhada hicbirsey yiyemiyorum ne oldu anlamadim. Ben birakmayi dusunuyorum

Merhabalar. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa lütfen bir yardımcı olun. ben 2 yıl aralıksız yasmin kullandım. eşim askere gittiği dönemde 6 ay içmedim ve 6 ay boyunca adet olamadım. eşim geldiğinde adet söktürücüyle adet olup tekrar hapa basladım. şimdi bir bebeğimiz olsun istiyoruz ben hapı bırakalı 3 bucuk ay oldu ve yine adet olamıyorum. hamilede değilim. doktora gitmeyi düşünüyorum ama benim gibi olan var mı merak içerisindeyim

Merhaba, bir bilgim yok maalesef. Tabii kişiden kişiye değişiyor, çözümü aylık iğnede buldum çok şükür:spor:

Back