Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen artık takıntı yaptın bu işi. Kan tahlilinde bile negatif çıktıysan nasıl hamile olabilirsin?Yasmin kullanıp hamile kalan varmı
Kızmanıza gerek yok ki tekrar soruyorum büyükçe olgun olduğunuz için çok şey okudum bu sayfada onun için tekrar soruyorum en ufak bir soruda bazılarınız rezil etmişsiniz kızları falan bir hata yapsak şey derler korunma nedir bilmiyorsunuz ıvır zıvır teşekkür ederimSen artık takıntı yaptın bu işi. Kan tahlilinde bile negatif çıktıysan nasıl hamile olabilirsin?
Bu kadar obsesif gibi hareket edeceksen sevişmeyin bir daha değmez bu paniğe.
Hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 korumaz. Hapınızı düzenli içip 2. Bir korunma olarak kondom da kullanırsanız korunursunuz düzgünce.
Evet, aktif kullanırken 1 kez içmeden iliskiye girdim şu an kızım 2,5 yaşında ellerinizden operYasmin kullanıp hamile kalan varmı
Evet cidden öyleymiş, bu arada yaşıma göre de yumurta sayım azmış ona rağmen 1 gunde hamile kaldım çok ilginç...Doğum kontrol hapının mantığı 1 güncük bile unutursanız ve yumurtlama dönemindeyseniz kaçarınız yok..
Ol diyenden ötürüEvet cidden öyleymiş, bu arada yaşıma göre de yumurta sayım azmış ona rağmen 1 gunde hamile kaldım çok ilginç...
Aynen öyle, çok şükür..Bir de şu var ki sevisince hamile kalacağın bilgisini kafadan silince hemen hamile kaliyorsun...40 yılda bir barisma şeysi yaptik, onda da çocuk olduOl diyenden ötürü
Allah bağışlasınAynen öyle, çok şükür..Bir de şu var ki sevisince hamile kalacağın bilgisini kafadan silince hemen hamile kaliyorsun...40 yılda bir barisma şeysi yaptik, onda da çocuk oldu
Çok teşekkür ederimAllah bağışlasın