- 20 Temmuz 2019
- 521
- 322
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canim mutlaka deniycem adına çok sevindim ameliyatsız kurtulmuşsun şifa Allah'tan evet inşallah isteyen herkese nasip etsinMerhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben geçen yıl 8 cm’lik küçük bir portakal kisti için yapmıştım soğan kürünü. Doktor doğum kontrol hapı verdi hatta dedi ki bu kist geçmez ameliyat olursun büyük ihtimalle dedi, bende korktum tabi. Sonra hapla birlikte soğan kürünü yaptım ve sonuç doktorda şok olduşifa Allahtan canım onlar hep vesile tabi ki dene bence
Çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olurBişey olmaz canım bende Yasmin kullanıyorum ama soğan kürü yapan arkadaşlar var bir sakıncasi yok canım daha iyi sonuçlar alirsin şimdiden geçmiş olsun kuzum için dışın tertemiz olur![]()
Amin inşallah teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu inşallah diğer ay kist falan kalmaz sende rahatlarsınÇok teşekkür ederim canim mutlaka deniycem adına çok sevindim ameliyatsız kurtulmuşsun şifa Allah'tan evet inşallah isteyen herkese nasip etsin ♥![]()
Kistiniz herhangi bir ağrı yada göğüs hassasiyeti yapıyormuydu?Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ben geçen yıl 8 cm’lik küçük bir portakal kisti için yapmıştım soğan kürünü. Doktor doğum kontrol hapı verdi hatta dedi ki bu kist geçmez ameliyat olursun büyük ihtimalle dedi, bende korktum tabi. Sonra hapla birlikte soğan kürünü yaptım ve sonuç doktorda şok olduşifa Allahtan canım onlar hep vesile tabi ki dene bence
Kistiniz eridi mi?Herkese merhaba kızlar sol overde 2 cm iki tane kistim varmış doğum kontrol hapı kullanıyorum önümüzdeki ay kontrolüm var. Sorum şu doğum kontrol hapı ile birlikte soğan kürü denemenin sakıncası var mı ? Bilgilerinize ihtiyacım var kistim geçerse aşılamaya basliycaz inşallah![]()
Erime olmuş ama geçmemiş canım tekrar Yasmin verdi doktorum 3 hafta sonra bı daha kontrolum var inşallah geçer ama sanırım bir kaç ayı buluyor geçmesi soğan kürü de icemedim maalesef bı umutla başladım ama midem çok hassas yapamadımKistiniz eridi mi?
Peki kistiniz göğüs ağrısı ve bel ağrısı yapıyor mu ayrıca sık idrara çıkma filan?Erime olmuş ama geçmemiş canım tekrar Yasmin verdi doktorum 3 hafta sonra bı daha kontrolum var inşallah geçer ama sanırım bir kaç ayı buluyor geçmesi soğan kürü de icemedim maalesef bı umutla başladım ama midem çok hassas yapamadım![]()
Hayır hiç ağrı yapmadı da sık idrara çıkma var artık yaz diye bol sıvı tükettiğim için mi kistten mi ben de bilemedim ama dikkatimi çekti doğrusuPeki kistiniz göğüs ağrısı ve bel ağrısı yapıyor mu ayrıca sık idrara çıkma filan?
Kist baskı yaptığı içinde olabilir bende sık çıkıyorum idrara. En son 6.8 cm di kistim büyümüşmüdür bilemiyorum. Çünkü gittikçe artan göğüs hassasiyetim varHayır hiç ağrı yapmadı da sık idrara çıkma var artık yaz diye bol sıvı tükettiğim için mi kistten mi ben de bilemedim ama dikkatimi çekti doğrusu
Canım sen birşey kullanıyor musun bende iki tane var en son gittiğimde 2cmin altına düşmüşler inşallah senin ki de büyümemistir soğan kürü denedin mi?Kist baskı yaptığı içinde olabilir bende sık çıkıyorum idrara. En son 6.8 cm di kistim büyümüşmüdür bilemiyorum. Çünkü gittikçe artan göğüs hassasiyetim var![]()
Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Soğan suyu da 6 gündür yapıyordum ama 2 sabahtır miğdem çok bulanıyor içemiyorum. Birde göğüs ağrım için agnucaston verdi ama hiç bir faydası yok malesef.Canım sen birşey kullanıyor musun bende iki tane var en son gittiğimde 2cmin altına düşmüşler inşallah senin ki de büyümemistir soğan kürü denedin mi?
Ben de içemiyorum maalesef günde bir bardak kendimi zorlayarak içebiliyorum umarım içtiğimiz kadarı da fayda ederDoğum kontrol hapı kullanıyorum. Soğan suyu da 6 gündür yapıyordum ama 2 sabahtır miğdem çok bulanıyor içemiyorum. Birde göğüs ağrım için agnucaston verdi ama hiç bir faydası yok malesef.
Kusura bakmayın uzun zamandır girmiyordum kk’ya. Kist hafif kaşık ağrısı yapmıştı doktor da şaşırmıştı ağrım olmamasına. Göğüs hassasiyetim yoktuKistiniz herhangi bir ağrı yada göğüs hassasiyeti yapıyormuydu?