• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmin ve kist

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
kızlar selam, doktora gittiğimde LH ım FSH tan yüksek çıktı,klomen ve çatlatma iğnesine rağmen gebelik oluşmadı,pko lu olduğum için,bende doktora bu kistlerden kurtulalım hormonları düzene sokalım gebelik oluşmuyor bu şekilde deyince yasmin verdi:5: ben gebelik istiyorum kadın bana doğum kontrol hapı verdi :43: offf offff kızlar kullanayım mı? kisti yok eder mi yasmin??

Evet canım kist tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılır...
Kistler yok olmadan hamile kalma olasılığın yok denecek kadar az...
Bu yüzden sabırlı olmalı ve gebelik istiyorsan bu ilacı kullanmalısın...

Evet canım kist tedavisinde doğum kontrol hapı kullanılır...
Kistler yok olmadan hamile kalma olasılığın yok denecek kadar az...
Bu yüzden sabırlı olmalı ve gebelik istiyorsan bu ilacı kullanmalısın...

kistleri yok etmesine sevındim yasminin....

evet canım cok sayıda kist var denildi,minik minik... gecen ay klomen ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif:43:

boşu boşuna ...LH ta bir düşse ama nasıl:(

kistleri yok etmesine sevındim yasminin....

evet canım cok sayıda kist var denildi,minik minik... gecen ay klomen ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sonuç negatif:43:

boşu boşuna ...LH ta bir düşse ama nasıl:(

Canım Yasmin de bir hormonu düşürüyordu ama östrojen miydi bilemedim...
Sen bunu bir kullan inşallah hamile de kalırsın canım...

kızlar selam, doktora gittiğimde LH ım FSH tan yüksek çıktı,klomen ve çatlatma iğnesine rağmen gebelik oluşmadı,pko lu olduğum için,bende doktora bu kistlerden kurtulalım hormonları düzene sokalım gebelik oluşmuyor bu şekilde deyince yasmin verdi:5: ben gebelik istiyorum kadın bana doğum kontrol hapı verdi :43: offf offff kızlar kullanayım mı? kisti yok eder mi yasmin??

merhaba aynı durum bende de var prolaktin 27 dheas-so hormonu 440 cıktı ve doktor yasmin ve dostinex ilaçlarını verdi bende bebek sahibi olmak istiyorum baska bır tedavi yöntemi önermedi ama ben gebeliik isterken dogum kontrol hapı içmek istemiyorum cok caresiz kaldım adetlerim düzenli kistim yok allaha sukur ne yapıcagımı bilmiyorum

yalnız yasmin bilinen gibi koruyu etkili bi hap. kullanırken dikkat et yumurtalıkları tembelleştirmesin bide. sürekli takip et canım çok geçmiş olsun

merhaba aynı durum bende de var prolaktin 27 dheas-so hormonu 440 cıktı ve doktor yasmin ve dostinex ilaçlarını verdi bende bebek sahibi olmak istiyorum baska bır tedavi yöntemi önermedi ama ben gebeliik isterken dogum kontrol hapı içmek istemiyorum cok caresiz kaldım adetlerim düzenli kistim yok allaha sukur ne yapıcagımı bilmiyorum

Hormonlarını düzenlemeden hamile kalman düşük ihtimal...
Düzenlemek için vermiş dr bu hapı...

1 ay kullandım yasmin sonunda adet oldum,ve bu ay başlamadım ama adet olmadım,düzenli olanm adetim bozuldu,off ne yapayım şimdi,yasmini bırakınca adet düzeni bozulur mu?

1 ay kullandım yasmin sonunda adet oldum,ve bu ay başlamadım ama adet olmadım,düzenli olanm adetim bozuldu,off ne yapayım şimdi,yasmini bırakınca adet düzeni bozulur mu?

merhaba canım, benim yengemde de kist vardı 3 ay önce o da yasmin kullanmıştı. Bu ay o da senin gibi bıraktı dediğine göre adet olamamış daha.. bende de kist oldugundan soğan kürünü deniyorum ona da söyledim soğan kürünü deneyim diyor..inşaAllah Rabbim şifamızı verir

bu ara da lh değerin kaçtı canım?

Son düzenleme:
merhaba canım, benim yengemde de kist vardı 3 ay önce o da yasmin kullanmıştı. Bu ay o da senin gibi bıraktı dediğine göre adet olamamış daha.. bende de kist oldugundan soğan kürünü deniyorum ona da söyledim soğan kürünü deneyim diyor..inşaAllah Rabbim şifamızı verir

bu ara da lh değerin kaçtı canım?

lh 15 lerde ,senın kaç,? bende soğan kürü denicem

Kızlar yasmin bittikten kaç gün sonra adetiniz geldi

Back