Yasmin ve hamilelik

masalbb

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
575
113
Arkadaslar selam. Ben yasmin kullaniyorum. 7 gunluk aradayim yarin adet olmam gerek. Ama baskim felaket donuyor.midemde yanna var 2 haftadir
Cumartesi test yaptim. Negatif. Hamile olabilirmiyom yinede. Gecen ay 7 gunluk arada esimle birlikte olduk 1 kez

Biz bilemeyiz adet olmazsan doktora git. İki kere de aynı konu açmak yasak diye biliyorum.

Hapı düzenli kullandıysanız hamile olma olasılığınız en düşük seviyede 7 günlük arada korumaya devam eder.

Bence o Yasmin adli ilacın yerine yazz 24+4 kullan sana tavsiyem arada boşlukta bırakmıyorsun o sonda 4 tane demir içerikli hap var ama koruma faktörü de var diye biliyorum

Bence sen stres yapıyorsun güzelim oda etkiliyor daha adet gunun geçmemiş bile 3gun bekle olursun korkma okdr ama yok içim rahat etsin diyorsan al bı test şu Pahalı olanlardan bı yap bakalım

Bence sen stres yapıyorsun güzelim oda etkiliyor daha adet gunun geçmemiş bile 3gun bekle olursun korkma okdr ama yok içim rahat etsin diyorsan al bı test şu Pahalı olanlardan bı yap bakalım
Kuzum test yaptim 3 saat sonra faan test cizgisinin izi belirdi. Renk falan yok. Bazende cok az kahve akintim oluo lavobaya gidince. Anlamadim ya cok stres yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…