yasmin ve duphaston

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
selam hanımlar,doktora gittim lh ın cok yüksek dedi ve bu iki ilacı verdi ama benim yüzümde ve vucudumda sivilceler fışkırmaya başladı,ve bende hiç yoktu şimdiye kadar bu ilaçtan sonra oldu..acaba hangisi yapıyor?

Canım benim yasmin kullanmadan önce cildim yağlı ve akneye müsaitti. yasmini 6 sene korunma amaçlı kullandım ve 3 ay kadar önce bıraktım. Bırakınca cildim yine yağlandı ve küçük sivilceler çıkmaya başladı. Bu 6 sene meğer ne kadar rahatmışım. kdhapları birçok açıdan tedavi için kullanılıyor gerçektende benim cildim kaymak gibi olmuştu. kişiden kişiye değişirmi bilemiyorum ama daha kısa zaman olduysa birazdaha sabret derim. belki düzelir.

cvb için teşekkürler canım...yasminin kullanım klavuzuna baktım..endikasyonlarında sivilcelere iyi geldiğini yazıyordu....

demek ki duphaston yapıyor sivilce...
cok kötü duruyor,birde yüzümde...annem sabah ilk gördüğünde aaa kızım yüzünü sivri sinek ısırmış çok fena olmuş dedi...bende onlar sivilce anne dedim... o derece vucudumu geçtim yüzde olması berbat...duphaston yaptı galiba...birkaç gün sonra bitiyor asla bu ilacı kullanmam

Sorunun çok tanıdık geldi bana. :) yüzüm vücudum her yanımda sivilceler minik minik. ve alnım acayip kaşınıyor. Belkide hapı birkaç aydır bıraktım ondandır. birkaç ayda daha bekleyecem yoksa bir doktora danışmayı düşünüyorum.
Ama 6 sene yasmin kullanan biri olarak söylüyorum, hayat nede güzelmiş yasminle... :)

Benim soktorumda lh sınırda olduğunu söyledi bebek düşündüğümüz için duphaston verdi adeti düzenlemek için doktorum 5 aydır kullanıorum bende tüylenme kilo ve akne problemi oluşturdu ve inanılmaz ödem yapıyor hamilede kalamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…